foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida Press
Irinas Šaikas karjeras sākumposmā neviens nav ticējis, ka viņai izdosies kļūt par modeli
Irina Šaika.
Slavenības
2023. gada 25. aprīlis, 11:57

Irinas Šaikas karjeras sākumposmā neviens nav ticējis, ka viņai izdosies kļūt par modeli

Jauns.lv

Modele Irina Šaika, kuru savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu un Holivudas grandu Bredliju Kūperu, nesenā intervijā padalījusies atmiņās par savas karjeras pirmsākumu, kad neviens nav ticējis, ka viņa būs piemērota modeles darbam.

37 gadus vecā Krievijā dzimusī un ASV dzīvojošā modele Irina Šaika (dzimusi kā Irina Šaihļislamova) jau sen iemācījusies nesatraukties par to, ko domā citi, un apņēmīgi virzīties pretī mērķim, kuram pati tic.

foto: CAMERA PRESS/ED/CS / Vida Press
Irina Šaika 2012. gadā.

Sarunā ar žurnāla “Harper’s Bazaar” reportieri Irina atsaukusi atmiņā savas karjeras pirmsākumus, kad citi teikuši, ka “viņa neizskatās pēc modeles”.

Šaika atceras, ka bieži dzirdējusi: “Viņa nav kalsna, viņa ir pārāk seksīga, viņa nekad nebūs modele.”

Irina Šaika ar meitu 2020. gada 15. martā

gallery icon

Taču Irinas atbilde vienmēr bijusi vienāda: “Es vienmēr sev sacīju – ‘Nē, es to nedarīšu. Es nedomāju nokristies svarā par 10 mārciņām (4,5 kg).”

“Varbūt tas ir tāpēc, ka esmu Mežāzis. Mana mamma vienmēr teica: ‘Tu esi tik spītīga.’ Tā ir daļa no manas personības.”

Irina Šaika demonstrē zīmola „La Clover” jaunāko apakšveļas kolekciju

Piecus gadus krievu modele Irina Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Roanldu, bet kopš 2015. gada maija viņu vieno ...

gallery icon

Papildus tam modele arī atzinusi, ka mātes loma un visu rūpju uzņemšanās tikai uz saviem pleciem, neatstāj laiku, lai pievērstu uzmanību tam, ko par viņu saka citi cilvēki.

“Es esmu tik aizņemta,” viņa pastāstījusi par ikdienu kopā ar savu sešus gadus veco meitu, kurai dots vārds Lea de Seina. Meita nāca pasaulē Irinas attiecībās ar Holivudas aktieri Bredliju Kūperu. “Mums nav auklītes, tāpēc laikā, kad mēģinu virzīt savu karjeru, gatavoju ēst, tīru māju, ģērbju savu meitu, vedu viņu uz skolu un pildu citus māmiņas pienākumus, man neatliek vēl laika interesēties par citu viedokļiem.”

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon

Veiksmīgā modele arī pastāstījusi, kā mūsdienu sociālo mediju laikmetā viņai izdevies izvairīties no sevis apliecināšanas meklējumiem tīmeklī.

“Kāpēc gan man būtu jāklikšķina un jālasa 2000 komentāru? Es uz tiem nepaļaujos. Man ir savi draugi, ģimene. Viņi mani mīl, un es zinu, kas es esmu,” norādījusi Irina Šaika.

Futbolista Krištianu Ronaldu draudzene Irina Šaika aizmieg boksa mačā

Futbolista Krištianu Ronaldu draudzeni, krievu modeli Irinu Šaiku bokss acīmredzami garlaiko.

gallery icon