foto: no privātā arhīva
Ko pēc aiziešanas no TV dara laika ziņu dīva Ramona Salmiņa?
Ramona sajūsmā par Tenerifē redzēto un piedzīvoto. “Tur bija neticami skaistas vietas,” iespaidos dalās viņa.
Slavenības
2023. gada 25. aprīlis, 06:33

Ko pēc aiziešanas no TV dara laika ziņu dīva Ramona Salmiņa?

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Ramona Salmiņa (31), kas nesen pēc gandrīz septiņus gadus ilga darba Latvijas Televīzijā teica tam ardievas, nu bauda atpūtu saulainajā Tenerifē ar savu mīļoto vīrieti Artūru Plūmi.

Ramona žurnālam "Kas Jauns" atzīst, ka šobrīd daudz laika velta sev un bauda sen gaidītas brīvdienas ārpus Latvijas. “Lēmums atstāt darbu Latvijas Televīzijā nebija viegls, tā pieņemšana tika apsvērta ilgāku laiku. Es apzinājos, ka pienācis laiks pašas izaugsmei, un profesionālajā ziņā man ir, kurp tiekties,” domā viņa.

Lēmumu par aiziešanu no darba LTV atbalstījis arī Ramonas mīļotais vīrietis. “Artūrs mani iedrošināja atvadīties no darba un uzsākt jaunu dzīves posmu karjerā. Viņš mani ļoti labi jūt un redz, kuros brīžos man nepieciešams emocionāls un morāls atbalsts. Ja reizēm manī ir kaut kādas šaubas, tad ar Artūru parunājam, un viņa viedoklī ļoti, ļoti ieklausos,” teic Salmiņa, kura ar mīļoto attiecībās ir gandrīz piecus gadus.

foto: no privātā arhīva
Ramona un Artūrs plāno doties vēl pāris vasarīgos ceļojumos. “Uz Parīzi aprīļa beigās, maija beigās uz Kipru,” ceļošanas plānus ieskicē Salmiņa.

Pateicīga par iespēju piepildīt sapni

Darbs televīzijā allaž bijis sens Ramonas sapnis, un nu tas ir piepildīts. “Tas tik tiešām jau kopš apzināta vecuma bija mans sapnis – darbs televīzijā. Un sapņi piepildās, ar manējo tā notika! Par to es esmu ļoti priecīga! Patiešām no sirds priecīga, ka varēju izdzīvot vairāku gadu garumā to, ko patiešām vēlējos,” pastāsta viņa.

Taujāta par sajūtām, atstājot ilggadējo darba vidi, nu jau bijusī LTV laika ziņu moderatore skaidro: “Sajūtas ir divējādas. No vienas puses, priecājos, ka esmu tik drosmīga un pašpietiekama, lai dotos tālāk piepildīt jaunus sapņus un mērķus. Teikšu godīgi, pat lepojos ar sevi, ka šobrīd izkāpju no savas komforta zonas, lai ar jaunām ambīcijām dotos tālāk. No otras puses, ir mazliet bēdīgi. Brīžos, kad kļūst nedaudz bēdīgi, atgādinu sev – katras beigas ir jauns sākums. Un es neplānoju pamest šo sfēru, jo žurnālistikā, kameras priekšā jūtos kā zivs ūdenī. Mani nākotnes plāni arī ir saistīti ar darbu žurnālistikā, televīzijā un kopumā ar publisko sfēru, tikai ne vairs Latvijas Televīzijā.”

Atzīmē ar vakariņām un ceļojumu

“Pēdējo darba dienu atzīmējām divatā ar Artūru, devāmies vakariņās. Tāpat pēc darba pārtraukšanas bija izplānots atvaļinājums uz siltajām zemēm. Abi bijām katrs savos darbos un ikdienas skrējienā, tāpēc ļoti priecājos un jau nevarēju vien sagaidīt šo ceļojumu,” stāsta viņa.

Šobrīd pēc atpūtas Tenerifē Ramonas balsī dzirdams dzīvesprieks. “Man sajūta, ka ir cita jauda, enerģija un draivs. Sajūta, ka, aizejot no darba televīzijā, esmu izdarījusi pareizo izvēli. Nereti pirms lielu lēmumu pieņemšanas ir šaubas, bailes kaut ko mainīt. Bail no nezināmā. Bet, kad saņemies un atbrīvo vietu kaut kam jaunam, tad viss notiek un viss ir tā, kā saka sirds,” priecīgā balsī teic Salmiņa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" dubultnumurā!