0dienas
6stundas
22minūtes
15sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"No kurienes viņa ņems naudu, lai sūtītu?" Vaikule paziņo, ka Pugačova nesponsorē Ukrainas bruņotos spēkus
foto: Instagram.com/alla_orfey
Laima Vaikule un Alla Pugačova.
Slavenības

"No kurienes viņa ņems naudu, lai sūtītu?" Vaikule paziņo, ka Pugačova nesponsorē Ukrainas bruņotos spēkus

Jauns.lv

Nesen Krievijas Ģenerālprokuratūrā vērsās ar sūdzību par Allu Pugačovu un lūdza, lai pārbauda viņas saistību ar Ukrainas armijas finansēšanu. Zvaigznes draudzene Laima Vaikule atklāj, ko par to domā.

"No kurienes viņa ņems naudu, lai sūtītu?" Vaikule...

Aktīvists Vitālijs Borodins, kurš uzrakstījis sūdzību par Allu Pugačovu, apgalvo, ka primadonna varētu sniegt finansiālu palīdzību Ukrainas bruņotajiem spēkiem. "Jau iepriekš federālais projekts pamanīja ārvalstu finansējumu Allas Pugačovas aktivitātēm, kā arī viņas sakarus ar Rietumu izlūkdienestiem," viņš sacīja.

Borodins piebilda, ka arī citi zvaigžņu ģimenes locekļi, iespējams, seko viņas piemēram, raksta "StarHit". "ASV Ņikitai [Presņakovam] ir dzīvoklis, ko viņam uzdāvināja Pugačova. Vecmāmiņa bija sagatavojusies. ASV specdienesti to apstrādāja labi, piešķīra naudu nekustamajiem īpašumiem, palīdzēja ātri noformēt dokumentus, iegūt pilsonību... ne velti es runāju un runāšu: Alla Pugačova ir savervēta ASV specdienestos," viņš apgalvo.

Ziņa par primadonnas pārbaudi nonākusi līdz Laimas Vaikules ausīm. "Allu tagad pārbaudīs prokuratūra... Lieciet taču Allu vienreiz mierā! Šos skaistos cilvēkus... no kurienes jūs vispār ņēmāt, ka jāpārbauda Alla, vai viņa maksā Ukrainas armijai. Gribēs - maksās, gribēs - nemaksās," viņa izteikusies personīgajā "YouTube" kanālā.

Vaikule apliecināja, ka patiesībā primadonna nepalīdz Ukrainas armijai, jo viņai vienkārši nav tam līdzekļu. "Es tiešām zinu, ka viņa neko tādu nav darījusi. Viņa taču nestrādā, vai jūs to zināt? No kurienes viņa ņems naudu, lai kādam nosūtītu? Gribas teikt, ka viņa pat man naudu nedeva, kad man bija problēma - gribēju nopirkt milzīgu gleznu. Ha, ha, es jokoju, tie ir visi joki, es jūs vienkārši izklaidēju," piebilda dziedātāja.

Māksliniece arī uzrunāja tos, kuri atstāj negatīvus komentārus par citiem šovbiznesa kolēģiem - Maksimu Galkinu un Valēriju Meladzi. "Patiesībā lieciet mierā Allu, Meladzi, Maksimu Galkinu, lieciet mierā mani ar saviem stulbajiem jautājumiem. Mēs mīlam tos, kas mūs mīl. Tāpēc es mīlu visus, kas mani mīl," secināja Laima.

Laima Vaikule un draugi tiekas pirms festivāla „Laima Rendez Vous Jūrmala 2017”

Laima Vaikule pirms festivāla „Laima Rendez Vous Jūrmala 2017” ne tikai tikās ar saviem skatuves partneriem, bet arī preses konferencē ...

Laima Vaikule un citi mūziķi ielūdz uz "Randez Vous"

Informē par festivālu "Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous".

Alla Pugačova ar ģimeni 2019. gada vasarā ierodas Latvijā