foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lorensa reiz gribējusi savest kopā draudzeni Teilori Sviftu ar kādu no saviem slavenajiem kolēģiem
Teilore Svifta (pa kreisi) un Dženifera Lorensa 2014. gadā.
Slavenības
2023. gada 13. aprīlis, 06:42

Dženifera Lorensa reiz gribējusi savest kopā draudzeni Teilori Sviftu ar kādu no saviem slavenajiem kolēģiem

Jauns.lv

Teilores Sviftas (33) fani jutās sarūgtināti, kad nedēļas nogalē parādījās ziņa, ka amerikāņu dziedātāja un viņas mīļotais vīrietis britu aktieris Džo Alvins (32) šķīrušies pēc sešiem kopābūšanas gadiem.

“Grammy” balvu laureātei Teilorei Sviftai ir vairākas uzticamas sirdsdraudzenes, kuru vidū atrodama arī Holivudas aktrise un “Oskara” balvas ieguvēja Dženifera Lorensa.

foto: Blitz Pictures/Shutterstock/ Vida Press
Teoilore Svifta un Džo Alvins 2019. gadā.

Popkultūras ziņu portāls “The Things” raksta par kādu faktu, kas it kā noticis pirms aptuveni desmit gadiem. Dženifera Lorensa vēlējusies palīdzēt savai sirdsdraudzenei Teilorei Sviftai sakārtot privāto dzīvi un centusies viņu savest kopā ar savu kolēģi Bredliju Kūperu, kurš tobrīd baudījis brīva vīrieša statusu.

foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Teilore Svifta (pa kreisi) un Dženifera Lorensa 2014. gadā.

Anonīms informācijas avots portālam “Radar Online” atzinis, ka Bredlijs Kūpers un Teilore Svifta 2013. gadā bijuši ļoti tuvu randiņu periodam. Tomēr Kūperam tolaik bijuši citi plāni, un viņš pieklājīgi noraidījis piedāvājumu.

Paziņa izteicies: “Pirmkārt, reputācija iet viņai pa priekšu. Bredlijs ļoti piesardzīgi izturas pret satikšanos ar kādu, kurai ir tāda sērijveida randiņu reputācija kā Teilorei.”

Bredlijs Kūpers ar mammu un māsu

„Tony” balvu ceremoniju Ņujorkā aktieris Bredlijs Kūpers apmeklējis ar mammu Gloriju un māsu Holiju, nevis savu jauno mīlestību krievu modeli ...

gallery icon

Anonīmais avots piebildis: “Bredlijs uzskata, ka viņa viņam ir krietni par jaunu un vēlas satikt kādu savā vecumā, nevis 16 gadus jaunāku, jo viņš ir gatavs nopietnām attiecībām.”

Paziņa  norādījis, ka Bredlijs juties “mazliet neveikli”, kad Dženifera Lorensa izteikusi piedāvājumu.

Teilore Svifta un Toms Hidlstons Romā

Dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons ir kopā tikai dažas nedēļas, bet jau iepazīstinājuši viens otru ar saviem vecākiem ...

gallery icon

“Dženifera pienāca pie viņa un teica, ka Teilore ir ieinteresēta satikties. Viņam nācās pieklājīgi atteikt, labi zinot, ka Dženifera un Teilore ir draudzenes. Tas bija ambiciozs solis no Teilores, bet viņai būs jāpievēršas kādam citam, jo Bredlijs nav viņā ieinteresēts,” tolaik komentēja informācijas avots.

Teilore Svifta un dīdžejs Kelvins Hariss

gallery icon

Divus gadus vēlāk Hovards Sterns savā šovā lūdza Bredliju komentēt šīs tenkas un aktieris noliedza to patiesumu.

Teilore Svifta un Harijs Stailss

gallery icon