foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Sandra Bulloka atceras, kā dēls nav ļāvis viņai pieņemt supervarones lomu
Aktrise Sandra Bulloka.
Slavenības
2023. gada 13. aprīlis, 15:55

Sandra Bulloka atceras, kā dēls nav ļāvis viņai pieņemt supervarones lomu

Jauns.lv

Aktrise Sandra Buloka (58) nesen atklājusi, ka sava dēla dēļ atteikusies pieņemt piedāvāto supervarones lomu kādā no Holivudas filmām.

“Man piedāvāja spēlēt kādu, kas nebija “Marvel” [komiksu varonis], bet mans dēls teica, lai es to nedaru,” Sandra Bulloka pastāstījusi intervijā, kuru citē portāls "FandomWire".

“Tas [aizliegums] savā ziņā bija vietā. Mans dēls Lūiss sajuta, ka man to nevajadzētu pieņemt… un viņam izrādījās taisnība.”

“Es redzēju šo filmu, kad tā iznāca, un mana reakcija bija – ak, cik neveiksmīga.”

Bulloka intervijā slavējusi dēlu par to, ka tolaik tikai sešus gadus vecais zēns “sapratis, kas mammai der un kas nē”.

Sandra Bulloka ar bērniem Lūisu un Leilu

gallery icon

Iepriekš, viesojoties Džimija Kimmela sarunu šovā, Sandra atzinusies, ka studija “Marvel” nekad nav viņu uzrunājusi, lai piedāvātu uz ekrāniem atveidot kādu no viņu supervaroņiem.

“Es laikam neesmu piemērota “Marvel” filmām,” secinājusi aktrise.

Džordžs Klūnijs aizrautīgi fotografē Sandras Bullokas dēliņu

gallery icon

Bulloka piebildusi, ka supervaroņi nekad nav bijusi viņas stiprā puse. Tiek spekulēts, ka tieši šī iemesla dēļ viņa savulaik atteikusies spēlēt Brīnumsievieti. 2017. gadā iznākušajā ekranizējumā un tā turpinājumā 2020. gadā galveno lomu atveidoja Gala Gadota.

Sandra Bulloka ir mamma diviem bērniem. 2010. gadā viņa adoptēja tā paša gada janvārī dzimušo puisēnu Lūisu. Savukārt 2015. gada decembrī viņa paziņoja, ka adoptējusi meitenīti Leilu, un pozēja žurnāla “People” vāka fotogrāfijai ar tolaik 3 gadus veco meitu.