48 gadus vecā Hilarija Svanka laidusi pasaulē dvīņus un parādījusi pirmo fotogrāfiju
Hilarija Svanka gaidību laikā.
Slavenības
2023. gada 12. aprīlis, 06:17

48 gadus vecā Hilarija Svanka laidusi pasaulē dvīņus un parādījusi pirmo fotogrāfiju

Jauns.lv

Filmas “Miljons dolāru mazulīte” zvaigzne pirms pusgada atklāja, ka pirmo reizi ir māmiņas cerībās. Hilarija Svanka neslēpa no sabiedrības savu delikāto stāvokli – viņa turpināja dzīvot aktīvu dzīvesveidu, apmeklēja saviesīgus pasākumus un regulāri nodarbojās ar sportu. Aktrise neslēpa arī faktu par dzemdībām un to, ka ir kļuvusi par dvīnīšu mammu.

Aktrise publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama, rokās turam divus mazuļus. Hilarija stāvēja pašā okeāna krastā ar muguru pret kameru un lūkojās tālumā. Aktrise atzinusies, ka grūtniecība un dzemdības viņai bijušas smagas.

“Tas nebija viegli. Bet mans zēns un meitene noteikti bija tā vērti. Rakstu šo vēstījumu no vistīrākajām debesīm,” komentējusi Hilarija. Kā pirmo aktrisi apsveica viņas kolēģe Šārona Stouna. “Šis ir pats aizraujošākais ceļojums, kāds vien var būt. Ļoti priecājos par tevi!” – rakstīja Stouna, kura pati ir trīs adoptētu dēlu mamma.

Hilarija Svanka “Zelta globusu” vakarā 2023. gada janvārī

gallery icon

Divkārtējās “Oskara” un “Zelta globusa” balvu ieguvējas bērnu tēvs ir viņas vīrs uzņēmējs Filips Šnaiders. Pāris apprecējās pirms četrarpus gadiem. Filips ir aktrises otrais vīrs. Pirms tam Hilarija bija precējusies ar aktieri Čadu Lovu. Viņi apprecējās 1997. gada septembrī, bet 2006. gada janvārī paziņoja par lēmumu šķirties. Laulība oficiāli šķirta 2007. gada novembrī.

Hilarija Svanka par grūtniecību pavēstīja pirms pusgada, viesojoties rīta šovā “Good Morning America”. Viņa uzreiz arī atklāja, ka gaidāmi dvīņi.

“Esmu tik laimīga tagad dalīties tajā ar jums un visu Ameriku. Tas ir kas tāds, ko es vēlējos ļoti ilgu laiku. Es būšu mamma,” pagājušā gada oktobrī Hilarija atklāja TV šova vadītājiem. “Es kļūšu par mammu nevis vienam, bet diviem mazuļiem. Nespēju tam noticēt!”

“Ir tik forši par to runāt un dalīties ar jums,” viņa papildināja. Hilarija tolaik atzinās, ka grūtniecību izjūt kā “svētību” un “visīstāko brīnumu”.

Hilarija arī pastāstīja, ka dvīņi viņas un vīra ģimenēs dzimuši arī agrāk.