foto: AFP/Scanpix
Emīlija Ratažkovski beidzot paskaidro, kāpēc viņa tikās ar Pītu Deividsonu
Emīlija Ratajkovska.
Slavenības
2023. gada 7. aprīlis, 20:24

Emīlija Ratažkovski beidzot paskaidro, kāpēc viņa tikās ar Pītu Deividsonu

Jauns.lv

Emīlija Ratažkovski ir atbildējusi cilvēkiem, kuri bija apmulsuši par viņas īsajām attiecībām ar bijušo "Saturday Night Live" komiķi Pītu Deividsonu.

31 gadu vecā modele Ratažkovski un 29 gadus vecais Deividsons satikās aptuveni divus mēnešus 2022. gada beigās. Attiecības sākās pēc tam, kad Ratažkovski iesniedza šķiršanās pieteikumu no bijušā vīra Sebastiana Bēra-Maklarda.

Deividsons arī nesen bija izšķīries ar Kimu Kardašjanu, kad viņš sāka satikties ar Ratažkovski. Viņš un Kardašjana bija kopā deviņus mēnešus, līdz pāris nolēma šķirties 2022. gada augustā.

Ratažkovski un Deividsona īso romānam rūpīgi sekoja līdzi plašsaziņas līdzekļi un fani sociālajos medijos, no kuriem daudzi apšaubīja, kāpēc viņi vispār tikās.

Modeles Emīlijas Ratažkovski "pārāk seksīgie" tērpi, kuru dizains sadusmojis daudzus

gallery icon

Daži uzskatīja, ka modele ir "ārpus viņa līgas", bet citi slavēja komiķi par viņa attiecību vēsturi ar skaistajām sievietēm. Iepriekš viņš ir bijis saistīts ar Arianu Grandi, Keitu Bekinseilu, Mārgaretu Kveliju un Kaiju Gerberi.

Nesenajā intervijā laikrakstam "The Los Angeles Times" Ratažkovska sacīja, ka viņu par attiecībām iztaujājuši arī viņas draugi.

"Pat mani draugi domāja: "Kā tas bija?" Viņa sacīja laikrakstam. "Es patiesībā to nesaprotu. Cilvēkus tik ļoti mulsina doma, ka vīrietis var vienkārši cienīt sievietes un izturēties pret viņām kā pret cilvēkiem, tāpēc ar viņiem ir viegli doties uz randiņiem," viņa paskaidroja. 

Modele Emīlija Ratažkovski dodas uz restorānu pavisam caurspīdīgā tērpā

gallery icon

Februārī Ratažkovski, kurai ir kopīgs dēls ar bijušo vīru, bija romantiski saistīti ar stand-up komiķi Ēriku Andrē. Šķiet, ka pāris apstiprināja savas attiecības ar nekaunīgu kailfoto, kas tika kopīgots Valentīndienā, taču vēlāk modele "TikTok" videoklipā deva mājienus par šo attiecību beigām.

Pagājušajā mēnesī Andrē pastāstīja "Rolling Stone", ka pastāv uzskats, ka "pievilcība ir balstīta tikai uz fizisko izskatu", pēc tam, kad viņš sevi raksturoja kā "neglītu".

"Kā tas varēja notikt!" Neviens cilvēks. ES esmu neglīts. Pirmos 20 savas dzīves gadus es izskatījos kā Stīvs Urkels,” viņš jokoja. 

Citur savā intervijā Ratažkovski atsaucās uz ideo, kurā viņa skūpstās ar Hariju Stailzu, kas pirmo reizi tika publicēts laikrakstā "The Daily Mail" pagājušajā nedēļā.

Viņa sacīja: "Par manām attiecībām ir miljons ārprātīgu, neprecīzu lietu. Es noteikti joprojām nedomāju par vīriešiem. Lai gan, jā. Ziniet, dažreiz lietas vienkārši notiek. ”