Slavenības
2023. gada 5. aprīlis, 15:55

Reiniks pamāca kenijieti, Āboliņš aiziet no televīzijas - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Reiniks Zanzibārā izglīto kenijieti

Redz, dažādas interesantas sarunas notiek ne tikai pie vakariņu galda vai pirtīs, bet arī Zanzibārā, peldoties okeānā.

Dziedātājam Laurim Reinikam izdevies izglītot kādu kenijieti, kuras zināšanas par Latviju bija tādas, ka valsts esot daļa no Krievijas protektorāta. Lauris šo kļūdu veiksmīgi izlaboja un aizpeldēja tālāk…

Elksniņš un Krima

Kā izrādās, ja sociālajos tīklos Daugavpils mēram Andrejam Elksniņam uzdod jautājumu, kam pieder Krima, var izpelnīties nobloķēšanu. Tieši tāds liktenis sagaidījis bokseri un TV šovu zvaigzni Kristapu Zuti, kam tagad liegta iespēja uzdot jautājumus pilsētas mēram.

Āboliņš aiziet

Pēc 15 gadiem, kas aizvadīti televīzijā, darbu nolēmis pamest žurnālists Uldis Āboliņš.

Kā viņš pats raksta par savu pieredzi, tad: “Summējot LNT un TV3, ziņas ir bijis 15 gadus un 5 mēnešus aizraujošs lojalitātes maratons [..] Sevi uzskatu par huligānisku eksperimentālistu, jo atļāvos klasisko ziņu sižetu pasniegšanas formātu Latvijā padarīt daudz elpojošāku, vizuāli atraktīvāku un garšīgāku.”

Didrihsones jaunā frizūra

Jau atkal kritikas krustugunīs nonākusi uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone. Šoreiz plaši apspriesta ir viņas tēla maiņa – Elīna krasi mainījusi savu matu sakārtojumu!

Komentāros pie viņas video lasāms, ka jaunā frizūra viņu padarot krietni vecāku, un kāds pat iekomentējis, ka jaunā matu sasuka atgādinot grīdas lupatu. Elīna pati pie ieraksta norādījusi, ka viņai vēl esot jāpierod.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās