foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Lana Del Reja tikai pēc dažiem randiņu mēnešiem jau saderinājusies
Dziedātāja Lana del Reja.
Slavenības
2023. gada 30. marts, 15:22

Lana Del Reja tikai pēc dažiem randiņu mēnešiem jau saderinājusies

Jauns.lv

"Zelta globusam" un vairākiem "Grammy" nominētā dziedātāja Lana Del Reja gatavojas kāzām. Izskanējusi informācija, ka viņa saderinājusies ar mūziķi un talantu aģentūras menedžeri Evanu Vinikeru.

Lana del Reja ir saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti Evanu Vinikeru.

Tiek ziņots, ka pāris ir gatavs teikt viens otram jāvārdu tikai pēc dažu mēnešu ilgas kopābūšanas.

Dziedātāja Lana Del Reja (37) nesen izdevusi savu devīto studijas albumu un centusies no plašākas sabiedrības paturēt noslēpumā savas romantiskās attiecības ar 40 gadus veco mūziķi un talantu aģentūras menedžeri Evanu Vinikeru.

Paziņas apgalvo, ka pāris šobrīd ir laimīgāks nekā jebkad agrāk un gatavs pārcelt savas attiecības nākamajā līmenī. Lana un Evans mēneša sākumā redzēts plati smaidām, kad apmeklēja restorānu Kalifornijā. Viņi neatteicās arī pozēt fotogrāfijām kopā ar faniem.

Anonīmi avoti informējuši izdevumu “Billboard”, ka laimīgais pāris tagad ir saderinājies un “Grammy” balvai nominētā zvaigzne izbauda laiku kopā ar savu mīļoto vīrieti.

Evans, kurš strādā aģentūrā “Range Media Partners”, sadarbojas ar tādiem klientiem kā MAX, Skailera Stounstrīta, “Wall Off the Earth” un citiem.

Marta sākumā Lana apmeklēja “Billboard” rīkoto balvu ceremoniju, kurā tika godinātas sievietes mūzikas industrijā. Apbalvošanas pasākumā viņa teica: “Man šķiet, ka būt laimīgai ir galvenais mērķis. Es to izdarīju.”

Zinātāji apgalvo, ka saderināšanās gredzens ar lielo briljantu pirmo reizi redzēts viņas pirkstā jau šajā pasākumā.

Lana del Reja “Billboard Women in Music Awards” ceremonijā 2023. gada 1. martā

gallery icon

Lanu Del Reju iepriekš vienojušas romantiskas attiecības ar elektroniskās mūzikas grupas “Salem” dalībnieku Džeku Donahjū. Līdzīgi, kā ar Evanu, Lana šīs attiecības centās saglabāt noslēpumā no plašākas sabiedrības. Runā, ka pāris sācis satikties 2022. gada sākumā, taču, kad attiecības izirušas, nav zināms.

Lanu vienojušas jūtas ar kantri dziedātāju Kleitonu Džonsonu, ar kuru viņa bija saderinājusies. Pāris izšķīrās 2021. gadā.

Lana del Reja ar savu mīļoto itāļu fotogrāfu Frančesko Karozini pludmalē

gallery icon

Viņai bijusi kopā arī ar skotu dziesminieku Bariju-Džeimsu O’Nīlu, itāliešu fotogrāfu Frančesko Karozini un īslaicīgi Lanu vienojušas jūtas ar reperi G-Eazy un.

Lana del Reja un viņas mīļotais Barijs Džeimss O’Nīls

gallery icon

Lanas del Rejas koncerts "Arēnā Rīga"

gallery icon