Trakā pasaule
2023. gada 31. marts, 18:50

Viņu dēvēja par skaistāko meiteni pasaulē. Skat, kas ar viņu noticis tagad!

Jauns.lv

Kristīna Pimenova ir modele, kas dzimusi Krievijā, bet šobrīd dzīvo ASV. Meitenei ir tikai 17 gadu, bet viņa jau ir slavena visā pasaulē. Savu atpazīstamību viņa iemantoja pateicoties ārējam izskatam.

Ar ko zināma Kristīna Pimenova

Pimenova ir dzimusi 2005. gadā Maskavā. Viņas mamma Glikerija un tētis Ruslans laikus pamanīja, ka viņu meitai piemīt neticami pievilcīgas iezīmes, tāpēc sāka to attīstīt.

Vēl pirmsskolas vecumā viņi veda meiteni uz kastingiem un skaistumkonkursiem, kur tai nebija līdzvērtīgu, bet 2015. gadā žurnāls "Women Daily" Kristīni (tolaik viņai bija tikai 10 gadu) atzina par skaistāko meiteni pasaulē, pēc kā viņa kļuva par vēl pieprasītāku modeli, raksta UNIAN.

Kā modele viņa sadarbojusies ar daudzām kompānijām gan savā dzimtenē, gan ārzemēs. Nesen meitenes vecāki pieņēmuši lēmumu visai ģimenei pārcelties uz ASV, kur Pimenovai radušās vēl lielākas iespējas - šobrīd viņai aiz muguras sadarbība ar pasaulslavenajiem modes namiem "Burberry" un "Prada".

Ja analizē 17 gadus vecas meitenes "Instagram", var secināt, ka viņa nemaz neizskatās pēc bērna. Taču neskatoties uz to, viņa joprojām ir saglabājusi savu bērnišķo dabiskumu.

Kristīnei no dabas ir apaļīgas lūpas, biezi, skaisti mati un acu krāsa. Viņa ir slaida un ar izteiksmīgiem vaigu kauliem.