foto: Vida Press
Jauns romāns! Harijs Stailss un Emīlija Ratažkovski nofotografēti skūpstāmies
Emīlija Ratažkovski un Harijs Stailss.
Slavenības
2023. gada 27. marts, 15:11

Jauns romāns! Harijs Stailss un Emīlija Ratažkovski nofotografēti skūpstāmies

Jauns.lv

Britu dziedātājs Harijs Stailss (29) un amerikāņu modele Emīlija Ratažkovski (31) nedēļas nogalē nofotografēti skūpstāmies Japānas galvaspilsētā Tokijā. Pārim tuvi cilvēki izteikušies, ka abi vairs necenšoties slēpt savas jūtas, kas uzplaukušas jau pirms “vairākām nedēļām”.

Harijs Stailss un Emīlija Ratažkovski “neslēpj” savas jaunās attiecības, jo ir satuvinājušies jau pirms kāda laika, izteikušies tuvu stāvoši avoti.

Bijušais britu puišu grupas “One Direction” dziedātājs Harijs Stailss ir atklājis, kas ir viņa jaunā mīlestība. Nedēļas nogalē Tokijā, Japānā, viņš nofotografēts, skūpstāmies ar daiļo Emīliju Ratažkovski.

Fotogrāfijās, ko uzņēmis kāds fans, 29 gadus vecais dziedātājs redzams skūpstām Emīliju pie automašīnas Tokijā. Japānas galvaspilsētā Stailss tikko kā uzstājies divos savas turnejas “Love On Tour” koncertos.

Runas par jauno romānu parādījušās pēc tam, kad portāls "DailyMail" svētdien, 26. martā, publicējis video, kur redzams abu skūpsts.

Izdevums “The Sun” raksta, ka Harija un Emīlijas attiecības uzplaukušas jau pirms vairākām nedēļām privātā gaisotnē, un pāris tagad vairs nebaidoties tās atklāt arī publiski.

“Viņi neko neslēpj,” norādījis kāds anonīms paziņa. “Harijs un Emīlija izbauda iepazīšanās laiku.”

“Viņi pavisam noteikti negaidīja, ka tiks nofotografēti Tokijā skūpstāmies un šis materiāls nonāks publiskai apskatei visā pasaulē, taču viņi neko neslēpj.”

“Harijs un Emīlija iepazīst viens otru jau kādu laiku.”

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar dēlu baro viņu ar picu

gallery icon

Informācijas avots piebildis, ka abi šogad pavadījuši kopā jau kādu laiku, plašākai sabiedrībai par to neko nezinot, un cenšas atrast laiku, lai pabūtu kopā, kad vien tas ir iespējams arī Harija koncertturnejas laikā.

Video fragmentā Harijs redzams ģērbies melnā uzvalkā un baltā kreklā ar atpogātu augšējo pogu. Viņš sarunājas ar Emīliju, kura ir ģērbusies rozā ar melnu jakā, kam pieskaņojusi melnu topiņu un svārkus.

Pāra skūpstam pat netraucēja nelielais lietus, kas tobrīd bija piemeklējis Tokiju.

Modeles Emīlijas Ratažkovski "pārāk seksīgie" tērpi, kuru dizains sadusmojis daudzus

gallery icon

Šīs ir pirmās zināmās Harija romantiskās attiecības pēc viņa šķiršanās no aktrises Olīvijas Vaildas aizvadītā gada novembrī. Abi bija kopā nepilnus divus gadus.

Modele Emīlija Ratažkovski pērn septembrī paziņoja par laulības šķiršanu no sava dēla tēva Sebastiana Bēra-Maklarda. Attiecības izira pēc četriem kopdzīves gadiem.

Emīlijas vārds pēc šķiršanās bijis saistīts ar vairākiem sabiedrībā labi zināmiem vīriešiem. Kādu brīdi klīda runas, ka viņu vienojot romantiskas jūtas ar sešu bērnu tēvu Bredu Pitu. Savukārt no aizvadītā gada novembra līdz decembrim viņa bija kopā ar Kimas Kardašjanas bijušo mīļoto komiķi Pītu Deividsonu.

Emīlija Ratažkovski un Pīts Deividsons apmeklē basketbola spēli 2022. gada 27. novembrī

gallery icon

Gada sākumā viņu saistīja attiecības ar amerikāņu komiķi Ēriku Andrē. Viņi pavadījuši romantisku Valentīndienu Emīlijas apartamentos, par ko liecina arī Andrē ieraksts “Instagram” blogā.