Dejošanas šovu pamet Svetlana Leva; Greifāne atgriežas ar triumfu
TV3 šovs „Dejo ar zvaigzni” pēc 7. raidījuma bija jāpamet biznesa lēdijai Svetlanai Levai un viņas partnerim Mārtiņam Kagainim.
2015. gada 5. aprīlis, 22:19

Dejošanas šovu pamet Svetlana Leva; Greifāne atgriežas ar triumfu

Jauns.lv

TV3 šova „Dejo ar zvaigzni” 7. raidījumā ar pārliecinošu sniegumu priecēja Liene Greifāne ar savu partneri Viktoru Haritonovu, kas no žūrijas pat saņēma divus desmitniekus. Šovu nācās pamest biznesa lēdijai Svetlanai Levai un viņas partnerim Mārtiņam Kagainim.

 Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, sākoties TV šova „Dejo ar zvaigzni” 7. raidījumam, tika pasludināti par labākajiem no līdz šim izbalsotajiem, un atgriezās šovā.

Atgriešanās bija fantastiska, jo Lienes un Viktora izpildītā pasadoble izpelnījās līdz šim bargās žūrijas gaviles – divi bargākie žūrijas locekļi Alberts Kivlenieks un Vladimirs Ponomarjovs pat sajūsmas apdullināti piešķīra maksimālo vērtējumu – 10 -, kuru līdz šim žūrijas pārstāvji nebija izmantojuši.

Šoreiz šovā visi pāri izpildīja pa divām dejām un visvājākais rezultāts bija biznesa lēdijai Svetlanai Levai pārī ar Latvijas Kausa izcīņas posmu sporta dejās finālistu un laureātu jauniešu vecuma grupā, „Salsa Baltic Show Cup 2011” uzvarētāju Mārtiņu Kagaini. Viņiem šovu nācās pamest.

Bez Lienes un Viktora cīņu par uzvaru TV šovā "Dejo ar zvaigzni" un 5000 eiro balvu turpina aktieris Gints Grāvelis ar Lieni Taranu, biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš ar Ilzi Jankovsku, skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova ar Kārli Kemleru un aktrise Evija Skulte ar Raimondu Andersonu.

Šovā „Dejo ar zvaigzni” vadīšana uzticēta modes pazinējai un dzejniecei Maijai Silovai, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktierim Jānim Āmanim, savukārt par deju soļu kritizēšanu un stājas uzslavām rūpējas žūrija – muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs un profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova.

Žūrijā izteikumos viskritiskākais ir Ponomarjovs, kurš šoreiz nesolīdi izteicās pēc ratiņkrēslam piekaltā Oliņa un viņa partneres Jankovskas uzstāšanās. „Man bija garlaicīgi. Cik var skatīties uz ciešanām?” sacīja Ponomarjovs.


Kasjauns.lv / Foto: TV3 publicitātes (Toms Norde)