foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Roberto Meloni nobāl uz Aleksandras Kurusovas fona
Nesen Roberto Meloni un Aleksandra Kurusova apmeklēja garšu un notikumu telpas "Burzma" atklāšanu.
Slavenības
2023. gada 28. marts, 10:13

Roberto Meloni nobāl uz Aleksandras Kurusovas fona

Žurnāls "Kas Jauns"

Kāpēc saulainās Sardīnijas dēls Roberto Meloni, kas pat iegādājies bungalo Kanārijās, šoziem ir krietni bālāks par mūsu pašu daiļavu Aleksandru Kurusovu? Kurš no viņiem vairāk sauli redzējis? Atbildi meklējis žurnāls "Kas Jauns".

Dziedātājs, pasākumu un TV raidījumu vadītājs Roberto pirms gada, pārdevis Rīgas dzīvokli un izmantojis iekrājumus, nopirka divstāvu bungalo 800 metru no okeāna Spānijai piederošā Kanāriju salā.

Roberto Meloni un viņa īpašums Spānijā

Roberto Meloni un viņa īpašums Spānijā 2022. gada sākumā.

gallery icon

Taču tagad, nostājoties blakus deju pasniedzējai Aleksandrai Kurusovai, nevar nepamanīt, ka savā īpašumā šoziem Roberto saules starus laikam nemaz nav baudījis. Kā tad tā? “Es pavisam drīz braukšu uz dzimto Sardīniju, bet Grandkanārijā tiešām kādu laiciņu neesmu bijis. Tur man notiek remonts, kam tagad jau vajadzētu iet uz beigām. Savu bungalo tā jaunajā versijā pats redzēšu vasarā,” žurnālam "Kas Jauns" teic Roberto, kas pēdējo reizi tur bijis pērn rudenī.

foto: no privātā arhīva
Roberto pērn rudenī, labiekārtojot savu bungalo Kanāriju salās.

Savukārt Aleksandra Kurusova nesen atgriezusies no Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Viņa pamatīgu saules devu guva Dubaijā. “Turp braucu jau vairākus gadus, izņemot pandēmijas laiku. Tur ik gadu notiek pasaules amatieru čempionāts golfā "Golf Match Play", kurā piedalās golferi no visas pasaules. Nē, nē! Es pati golfu nespēlēju, bet gan palīdzu šā pasākuma organizēšanā. Pirmais šāds turnīrs pirms astoņiem gadiem notika Latvijā, un to vadījām mēs ar Lauri Reiniku. Organizatoriem iepatikās, kā to daru, un kopš tā laika esmu pievienojusies viņu komandai. Palīdzu gan ar organizatoriskiem jautājumiem, gan vadu saviesīgos pasākumus, izklaidējot dalībniekus ar dažādām atraktivitātēm, piemēram, mācot arī dejot,” žurnālam "Kas Jauns" skaidro Kurusova.

Taču ikdienā Aleksandra nodarbojas ar batutu fitnesu un dejas nodarbību pasniegšanu. “Daru to, kas pašai sagādā prieku. Tas ir tik forši, ka varu strādāt ar kaifu un no darba gūstu baudu. Mana galvenā prioritāte ir jaunais virziens sporta fitnesā – batutu fitness, kam veltu daudz laika. Gan pašai sportiņš sanāk, gan cilvēkiem prieks un veselība. Protams, joprojām mācu arī dejot, taču nu tas gan ir mazāk nekā kādreiz,” paskaidro Kurusova. Bet par savu iedegumu viņa nosmej: “Vai tad es kādreiz esmu bijusi bāla? Ziema vai vasara - vienādi brūna!”

Aleksandra Kurusova nosvin 30. jubileju

Deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova draugu lokā 2015. gada 18. septembrī nosvinēja savu 30 gadu jubileju.

gallery icon