TV
2023. gada 20. marts, 07:36

VIDEO: Nikolajs Puzikovs nozog visas "Mīla kemperī" dāmas un dodas randiņā

Jauns.lv

Pašmāju iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" nes pārsteigumus ik dienu - šoreiz jaunais dalībnieks Nikolajs Puzikovs uz randiņu dodas nevis ar vienu meiteni, bet gan ar visām.

Sanāk, kas var, Puzikovs bučo!

Kas to būtu domājis, ka Kārlēns, ko atveido Nikolajs Puzikovs, ir tik nasks uz mutēšanos.

gallery icon
18

Dziedošais policists kopā ar meitenēm sēžas vienā no kemperiem un dodas prom no pārējiem dalībniekiem. Brauciena laikā Nikolajs iepazīstina ar sevi un atzīst, ka šovā meklē nopietnas attiecības. Vai šāds gājiens ir puiša stratēģija sievas meklēšanā?

Puzikovs, nupat ieradies šovā, jau pirmajās minūtēs maina noteikumus un uz randiņu aicina nevis vienu, bet visas meitenes, kas skatītājiem liek brīnīties, vai tiešām Nikolajs ir tāds brunču mednieks?

Šovā jau ir izveidojušies pāri, taču tas jauno varoni neaptur, viņš ir gatavs iekarot meiteņu sirdis. Jau skaļi apspriestā Yana Bruk par šādu puiša soli, piemēram, nebija priecīga, jo viņai par Nikolaju neesot nekādas intereses.

Pirmā meitene, kas izrāda interesi par dziedošo policistu, ir pasākumu organizatore Elīza, viņa uzreiz apsēžas kempera priekšā blakus Nikolajam, lai kopā baudītu garo ceļu pa Vācijas lielceļiem.

Brauciena laikā Nikolajs atklāj, kādas meitenes viņam patīk: “Man patīk pozitīvas, sirsnīgas, smaidīgas. Nav nekas konkrēts, jo vienmēr ir kādi plusi un mīnusi. Tu nevari dabūt pilnu komplektu. Tev vienmēr būs jāsadzīvo ar kādiem mīnusiem un plusiem. Man nepatīk, ka meitene smēķē, tas gan.”

Ilgstošākās attiecības puisim ir bijušas piecus gadus. Nikolajs vēlas ģimeni, bērnus, sievu, un viņš ir gatavs iet uz pilnu banku, lai savu mērķi īstenotu. Vai viņš atradīs savu sievu šovā? Skaties “Mīla kemperī” katru ceturtdienu pulksten 21, kanālā "STV Pirmā!".

Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas aizkadri

Kadri no Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas.

gallery icon
36