Leva pārsteidz ar tērpu un atstāj šovu. AIZKULIŠU FOTO
Svetlana Leva šova septītajā raidījumā pārsteidza ar savu kleitu, taču ne ar dejošanu – viņas un Mārtiņa Kagaiņa sniegumu žūrija novērtēja kā vājāko.
Slavenības
2015. gada 6. aprīlis, 14:21

Leva pārsteidz ar tērpu un atstāj šovu. AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Dejo ar zvaigzni 4” septītā raidījuma aizkulisēs valdīja gan jautri brīži, gan satraukums. Un ne velti – šovā ar triumfu atgriezās tā spēcīgākā konkurente Liene Greifāne, bet Svetlana Leva ar smagu sirdi bija spiesta pamest šovu.

Kamēr TV skatītāji priecājās par deju šova dalībnieku priekšnesumiem un krāšņajiem tērpiem uz skatuves, aizkulisēs spriedze turpināja pieaugt. Piemēram dalībnieki nebūt nebija sajūsmā par Lienes Greifānes atgriešanos šovā, jo gluži pamatoti uzskata viņu par spēcīgu konkurenti.

Un ne velti – Liene šovā atgriezās ar lielu optimismu un visa vakara gaitā viņas  seju rotāja smaids. Jo bija jau par ko – viņa triumfēja, saņemot teju maksimālo iespējamo žūrijas novērtējumu.

Liene Greifāne un Viktors Haritonovs ar savu kaislīgo un ugunīgo pasodobli iekaroja gan zāles, gan arī žūrijas simpātijas, ko pierādīja atzīmes – 29 punktu, no kuriem divi bija desmitnieki! Jāpiebilst, ka viens no tiem bija tieši no Vladimira Ponomarjova, kura pozitīvo uzmanību, kā zināms, iekarot ir ļoti grūti. Arī otrais Lienes un Viktora uznāciens bija satriecošs, saņemot trīs devītniekus.

Savukārt ļoti emocionāls pirmais uznāciens izvērtās Latvijas Lepnumam Mārtiņam Oliņam, kurš pēc žūrijas asās kritikas deju laukumu pameta ar asarām acīs. Dramatiskus brīžus savās galvās noteikti piedzīvoja arī Gints Grāvelis un Jeļena Tarana, kuri kopā ar Svetlanu Levu (viņa pirmajā dejā pārsteidza ar drosmīgu kleitas izvēli) un Mārtiņu Kagaini pēc abām dejām dalīja pēdējo vietu, kas nozīmēja, ka uz to brīdi viņu dalība šovā bija apdraudēta.

Neiztika arī bez eksāmena, kurā šoreiz tika mainīti noteikumi, jo zvaigznes nevarēja dejot vis ar saviem ierastajiem partneriem, bet kādu citu, ko izlozes kārtā izvēlējās viņi paši. Ironiskā kārtā Gints Grāvelis izvilka tieši Svetlanu Levu, kas situācijai tikai piešķīla uguni. Interesantākais ir tas, ka dalībnieki varēja no maģiskās sarkanās aploksnes izvilkt arī sava dzimuma pārstāvi, kas izdevās Diānai Kubasovai. Tas viņai ar Lieni Greifāni netraucēja nodejot lielisku pasodobli.

Tieši viņas, kā arī Evija Skulte, kurai bija jestra deja ar Mārtiņu Oliņu korejiešu popzvaigznes superhīta Gangnam Style pavadībā, saņēma vienu punktu klāt saviem žūrijas vērtējumiem.

Līdz ar to šova “Dejo ar zvaigzni 4” septītajā raidījumā kopvērtējumā  uzvarēja Greifāne un Haritonovs, sakopjot visus balsojumus, vājāko rezultātu šodien uzrādīja Svetlana Leva un Mārtiņš Kagainis – viņiem šovs bija jāatstāj.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)