foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Ko Kianu Rīvss atbildēja fanei, kas viņu bildināja filmas "Džons Viks 4" īpašā seansa pasākumā?
Kianu Rīvss.
Slavenības
2023. gada 16. marts, 12:12

Ko Kianu Rīvss atbildēja fanei, kas viņu bildināja filmas "Džons Viks 4" īpašā seansa pasākumā?

Jauns.lv

Kianu Rīvss (58) brīnišķīgi atbildēja fanei, kas viņu bildināja jaunās filmas "Džons Viks 4" īpašajā seansā. Filmas noskatīšanās, kā arī jautājumu un atbilžu vakars norisinājās pirmdien, 12. martā, SXSW Filmu festivāla laikā Ostinā, Teksasā.

Izdevums “Variety” raksta - pēc tam, kad Rīvss pateicis, ka no iepriekšējām filmām par piemiņu paturējis leģendārā algotā slepkavas pulksteni un laulības gredzenu, kāda no pūļa izkliegusi: “Es tevi precēšu!”

Kianu ātri sniedzis perfektu atbildi, sakot: “Esiet uzmanīga par to, ko vēlaties.”

Kianu Rīvss filmas “Džons Viks 4” pirmizrādes vakarā Parīzē 2023. gada 10. martā

gallery icon
17

Filmu "Ātrums" un "Matrikss" zvaigzne nekad nav bijis precējies, bet viņam bijušas romantiskas attiecības ar vairākām šovbiznesa aprindās labi zināmām sievietēm. Aktieri savulaik vienojušas jūtas ar amerikāņu režisori, scenāristi un aktrisi Sofiju Kopolu, amerikāņu aktrisi Vinonu Raideri un britu aktrisi Klēru Forlāni. Šobrīd Rīvss jau vairākus gadus ir kopā ar mākslinieci Aleksandru Grantu.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon
13

Rīvss un Granta pirmo reizi kopā sarkanā paklāja pasākumu apmeklēja 2019. gada novembrī. Īsi pēc tam kāds pāra paziņa slavenību žurnālam “People” apgalvoja, ka abi sākuši satikties tā paša gada sākumā, “bet vēlējušies to saglabāt noslēpumā”.

Paziņa papildinājis: “Kianu tagad vēlas atklāti dalīties savā dzīvē ar viņu. Viņš ir ārkārtīgi laimīgs un pateicīgs, ka Aleksa ir viņa dzīvē.”

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon
15

Kianu Rīvss nevilcinājās ar atbildi arī, kad viņam kāds no publikas izteica komplimentu, ka viņš nemaz nenovecojot. “Es novecoju,” atbildējis aktieris. “Es tiešām… es novecoju. Tas notiek, draudziņ.”

Jauno filmu “Džons Viks 4” kinoteātros visā pasaulē sāks demonstrēt no šā gada 24. marta.