Slavenības
2023. gada 15. marts, 11:11

Nikolajs Puzikovs kļuvis par kaislīgu brunču mednieku? Dziedošais policists saceļ jezgu šovā "Mīla kemperī"

Žurnāls "Kas Jauns"

Šīs nedēļas spilgtākais notikums iepazīšanās šovā “Mīla kemperī” ir dziedošā policista Nikolaja Puzikova ienākšana. Vīrietis neslēpj, ka ar šova palīdzību vēlas atrast sev sievu, bet vai viņam tas izdosies? Un kura dāma viņu izvēlēsies? Tikmēr žurnāls "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, kāda tad ir Nikolaja neparastā taktika šajā šovā.

Puzikovs 34 gadu vecumā joprojām nav nodibinājis ģimeni. Visticamāk, tieši tāpēc viņš savas liktenīgās sievietes meklējumos nolēma izmēģināt pat pikantēriju pārpilno TV šovu "Mīla kemperī", pievienojoties tā otrās sezonas dalībnieku pulkam un dodoties trakā ceļojumā uz Grieķiju. Tur Nikolajs lieki laiku netērēja, viņš šajā šovā rīkojās tā, kā parasti neviens līdz tam nebija darījis! Vai viņa taktika nostrādāja?

foto: Publicitātes
Vai dziedošais policists ir brunču mednieks, vai tā ir viņa stratēģija īstas mīlestības meklējumos? Un vai viņam izveidojās attiecības ar Elīzu?

Karjera policijā apdraudēta

Nikolajs Puzikovs joprojām strādā Valsts policijā, lai gan aizvadītajā gadā viņa vārds izskanēja kādā skandālā. Proti, Valsts policijas Iekšējās drošības birojs oktobra otrajā pusē informēja, ka Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtīts kriminālprocess kriminālvajāšanas uzsākšanai pret Rīgas reģiona pārvaldes teritoriālās struktūrvienības amatpersonu par neizpaužamu ziņu izpaušanu, un šī amatpersona, kā noskaidroja prese, ir tieši Ogres iecirkņa inspektors Nikolajs Puzikovs.

Viņš esot kādam reperim atklājis, ka tas izsludināts meklēšanā, jo apsūdzēts Covid-19 viltus sertifikātu tirdzniecībā. Puzikovs gan savu vainu noliedz, un, kamēr joprojām notiek tiesas process un viņš nav atzīts par vainīgu, Nikolajs var turpināt darbu policijā.

Grupa "Olas" un Nikolajs Puzikovs Rīgas pašvaldības policijas preses konferencē

gallery icon
17

Vēlas sakārtot savu privāto dzīvi

Paralēli darbam policijā un mūzikā Puzikovs joprojām ir savas otrās pusītes meklējumos. Viņa pirmā mīlestība, kā pats savulaik atzina, bija ar novadnieci, dziedātāju Antru Stafecku. Toreiz Nikolajam bija tikai 17 gadu, viņu attiecības ilga divus gadus, bet izjuka, jo Antra vēlējusies ģimeni ar kuplu bērnu pulciņu.

Desmit gadus vēlāk Nikolajs bija kopā ar bērnudārza audzinātāju Anniju Annu, taču pēc vairāku gadu kopdzīves arī šīs attiecības izjuka. Pirms gada Puzikovs žurnālam "Kas Jauns" atzina, ka visvairāk vēlas sakārtot savu privāto dzīvi. “Jebkurš vīrietis manos gados sapņo par ģimeni un laulību. Es uz to tiecos un ceru, ka piepildīsies,” viņš teica, sakot, ka tagad nu jau sapņo par ģimeni ar kuplu bērnu pulciņu.

“Kad ar sirdi jutīšu, ka ir īstais cilvēks, tad arī pieņemšu lēmumu. Esmu arī saņēmis komentārus – ko tad es savos 33 gados vēl neesmu apprecējies un izveidojis ģimeni? Uz ko es atbildu, ka labāk lēnām, jo gan jau līdz tam nonākšu. Es jau arī labprāt aizeju uz kādu randiņu. Tādā ziņā sevi neierobežoju. Ja man ir interese par kādu sievieti, kuru vēlos uzaicināt uz randiņu, labprāt tā arī daru. Mājās sēdētājs noteikti neesmu. Slavenās grupas "Sīpoli" dziesmā ir tāds teksts: “Ir mīla jāmeklē, ir mīla jāauklē, tā nenāks pati, tā neatnāks, ja tu mājās saldi krāc.” Tas arī ir mans moto,” atklāts bija dziedātājs.

foto: no privātā arhīva
Vai dziedošais policists ir brunču mednieks, vai tā ir viņa stratēģija īstas mīlestības meklējumos? Un vai viņam izveidojās attiecības ar Elīzu?

Sataisa jezgu šovā

Šo savu moto Nikolajs Puzikovs lika lietā, arī piedaloties šovā "Mīla kemperī". Tiesa gan, diezgan intensīvā veidā. Uzsverot, ka “sākotnējais mērķis piedalīties šovā bija atrast mīlestību un, iespējams, ja viss noritēs veiksmīgi, tālākā nākotnē veidot ģimeni”, Nikolajs apņēmīgi pieturējās pie mērķa, pat pārkāpjot visus šova noteikumus.

Viņš jau savas dalības pirmajā dienā devās randiņā ar visām šova meitenēm! Tā līdz šim neviens nebija darījis, jo parasti ir jāizvēlas viena pretendente un tad ar to jāiet randiņā. Taču Puzikovs spēlēja uz “visu banku”, kā rezultātā pārējie šova puiši secināja, ka Nikolajs ir pamatīgs viņu sāncensis.

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon
23

Šova skatītāji būs liecinieki, kā randiņu gaisotnē starp Nikolaju un jauno pasākumu organizatori Elīzu rodas savstarpējas simpātijas, taču arī pārējās meitenes izrāda interesi par Puzikovu, kas liek sašķobīt pārējo jau izveidojušos pāru attiecības. Vai meitenes ir gatavas cīnīties par Nikolaja sirdi vai tas ir tikai slavas dēļ? “Man ir viegli atrast kopējo valodu ar visiem, bet, vai šova laikā atradu mīlestību, to paturēšu intrigā, lai televīzijas skatītāji seko līdzi un uzzina paši,” teic Nikolajs Puzikovs.

Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas aizkadri

Kadri no Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas.

gallery icon
36

Vai šī viņa brunču mednieka taktika nostrādāja? Visticamāk, nē, jo pēc šova savā sociālo tīklu vidē Nikolajs tā arī nav pat padalījies ar Elīzas foto, kas liek secināt, ka, iespējams, šis mīlasstāsts tā arī palika tikai kameru priekšā. Toties, kā teic šova "Mīla kemperī" veidotāji, Puzikovs ar savu rīcību izprovocējis vissmagāko izbalsošanu šova vēsturē.

foto: no privātā arhīva
Nikolajs Puzikovs, ienākot šovā "Mīla kemperī", sacēla pamatīgu jezgu, dodoties randiņos ar visām dalībniecēm pēc kārtas. Tas pārējiem puišiem lika saprast, ka Nikolajs ir sāncensis un ir gatavs spēlēt uz “visu banku”.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!