foto: Chelsea Lauren/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Toms Krūzs neieradās uz "Oskara" ceremoniju, lai nebūtu jāsatiek bijusī sieva Nikola Kidmena
Toms Krūzs.
Slavenības
2023. gada 15. marts, 07:09

Toms Krūzs neieradās uz "Oskara" ceremoniju, lai nebūtu jāsatiek bijusī sieva Nikola Kidmena

Jauns.lv

Toma Krūza neierašanās uz svētdien notikušo "Oskara" balvu ceremoniju raisījusi dažādas spekulācijas. Lai gan aktiera jaunākā filma bija nominēta vairākās kategorijās, viņš pasākumu neapmeklēja. Izskanējušas runas, ka Krūzs neesot ieradies, lai nesatiktu savu bijušo sievu aktrisi Nikolu Kidmenu.

60 gadus vecais aktieris Toms Krūzs neieradās uz Kinoakadēmijas balvu 95. pasniegšanas ceremoniju, lai gan viņa jaunākā filma “Top Gun: Maveriks” bija nominēta sešās kategorijās.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Nikola Kidmena ar vīru Kītu Urbanu “Oskara” balvu ceremonijas vakarā šā gada 12. martā.

Izskanējuši minējumi, ka “Neiespējamās misijas” zvaigzne centies izvairīties no “neērtas saskriešanās” ar Nikolu Kidmenu (55), no kuras viņš ir šķīries pirms jau vairāk nekā divdesmit gadiem.

“Toms neieradās, jo viņa bija tur, un viņš nevēlējās nejauši sastapties,” pirmdien kāds anonīms informators apgalvoja izdevumam “Daily Mail”.

Nikola Kidmena un Toms Krūzs

gallery icon
15

Taču citi Krūzam pietuvināti avoti norādījuši, ka aktiera prombūtne “neesot personiska”, bet gan darba grafika problēmu rezultāts.

Toma Krūza pārstāvis slavenību žurnālam “People” apstiprinājis, ka aktieris šobrīd strādā pie filmas “Neiespējamā misija 8” okeāna pretējā krastā.

Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī

Aktieris Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī.

gallery icon
5

Krūzs un Kidmena apprecējās 1990. gada 24. decembrī. Viņiem ir divi adoptēti bērni – Izabella (tagad 29) un Konors (27). 2001. gada februārī Krūzs iesniedza tiesā laulības šķiršanas prasību, pamantojoties ar “nesamierināmām atšķirībām”.

Nikolas Kidmenas un Toma Krūza adoptētie bērni

gallery icon
3

2006. gada 18. novembrī Krūzs apprecējās ar aktrisi Keitiju Holmsu (44). Pāris kļuva par meitas Suri (16) vecākiem, bet 2012. gada augustā laulību šķīra.

Toma Krūza un Keitijas Holmsas 16 gadus vecā meita Suri 2022. gadā

gallery icon
21

Pirms Nikolas Kidmenas aktieris trīs gadus bija precējies ar kolēģi Mimi Rodžersu. Viņu laulība ilga no 1987. gada 9. maija līdz 1990. gada 4. februārim. Šajā laulībā bērnu nebija.

Kruīza jaunākā filma “Top Gun: Maveriks” šogad bija nominēta “Oskara” balvai tādās kategorijās kā "Labākā filma", "Labākais adaptētais scenārijs", "Labākā montāža", "Labākā oriģināldziesma", "Labākie vizuālie efekti" un "Labākā skaņa".

“Oskara” balvu filma ieguva par labāko skaņu.

Toms Krūzs un Kembridžas hercogi filmas “Top Gun: Maveriks” pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
11

Atgādināsim, ka jaunākais ekranizējums ir turpinājums 1986. gadā iznākušajai “Top Gun” filmai. Toreiz lente bija nominēta “Oskaram” četrās kategorijās – "Labākā montāža", "Labākā oriģināldziesma", "Labākā skaņa" un "Labākie skaņu efekti". “Oskaru” tā saņēma par labāko oriģināldziesmu – grupas “Berlin” izpildīto  “Take My Breath Away”.

2023. gada "Oskara" ballīšu drosmīgākie tērpi

Caurspīdīgas kleitas, neuzvilkta apakšveļa un drosmīgi dekoltē - lūk, 2023. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas un pasākuma ballīšu seksīgākie tērpi!

gallery icon
17

 

Labāk ģērbtās slavenības “Oskara 2023” balvu vakarā

gallery icon
25