foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Režisoram Mārtiņam Graudam jauna draudzene - mākslas kuratore no Francijas
Mārtiņš Grauds ar Šantalu "Lielā Kristapa" ceremonijā.
Slavenības
2023. gada 12. marts, 07:27

Režisoram Mārtiņam Graudam jauna draudzene - mākslas kuratore no Francijas

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Kinorežisors, operators un fotogrāfs Mārtiņš Grauds arvien biežāk iznāk sabiedrībā ar savu jauno draudzeni mākslas kuratori no Francijas - Šantalu Oriemu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", mākslas kuratore Šantala jau sešus gadus dzīvo Latvijā, tāpēc pašmāju radošo ļaužu aprindās ir zināma. Savukārt ar kinorežisoru Mārtiņu Graudu viņu saista romantiskas attiecības - abi ir pāris.

"Kas Jauns" Mārtiņu ar draudzeni sastapa 26. februārī atjaunotajā Rīgas cirka ēkā, kur norisinājās nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" apbalvošanas ceremonija.

Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" pasniegšanas ceremonija

Svētdienas, 26. februāra, vakarā aizvadīta nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" ceremonija.

gallery icon

Tāpat arī Šantala 1. martā kinoteātrī "Splendid Palace" apmeklēja režisora Jura Poškus spēlfilmas "Saule spīd 24 stundas" pirmizrādi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Šantala Oriema režisora Jura Poškus spēlfilmas "Saule spīd 24 stundas" pirmizrādē. Mārtiņš, vaicāts, vai tumsnējas ādas toņa cilvēki ir smaidīgāki nekā baltās ādas krāsas cilvēki, kas dzimuši Baltijas valstīs, kinorežisors teic, ka kaut kas tāds ir novērots, jo, iespējams, viņiem ir vairāk saules ticis nekā mums, ziemeļniekiem.

Graudam aiz muguras ir iepriekšējo attiecību pieredze. Savienībā ar mākslinieci un scenogrāfi Katrīnu Neiburgu dzimis nu jau pieaudzis dēls Antons Georgs Grauds. Katrīnai ar Mārtiņu ir labas attiecības, jo dažādos dēlam nozīmīgos brīžos abi vecāki ir klāt un šos mirkļus iemūžina fotogrāfijās, ko ievieto sociālajos tīklos.

Turklāt dēls, tāpat kā viņa talantīgie vecāki, savu nākotni izvēlējies saistīt ar radošo pasauli, proti, viņš studē Kultūras akadēmijā kinooperatoros. Tāpat Grauds ir divu meitu tētis.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!