foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Terzens jau gadu ir Zemessardzē, Reizenbergs sašutis par hokeja biļešu cenām - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Pazīstamais bārmenis Andris Reizenbergs šķendējas, ka šogad, visdrīzāk, izpaliks pasaules čempionāta hokejā, kas norisināsies Rīgā, apmeklēšana, jo biļetes esot neiedomājami dārgas. Tādas cenas nekur citur nav bijušas.
Slavenības
2023. gada 8. marts, 19:45

Terzens jau gadu ir Zemessardzē, Reizenbergs sašutis par hokeja biļešu cenām - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Ko Uldis darīs?

Mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks ļoti priecājas – 21. martā viņam ir ieplānots Rīgā darīt “kaut ko”. Bet, kas tas ir, pat pats Uldis nezina.

Reiniks tramīgs

Mēneša sākumā pienāca daudziem viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Valsts ieņēmumu dienestam paredzēto deklarāciju iesniegšanas datums, kas ir 1. marts.

Soctīklus pārpludināja informācija, cik nu kurš saņems savā kontā pārmaksātos nodokļus. Dziedātājam Laurim Reinikam šis notikums gan neesot tik iepriecinošs, jo viņš tramīgi gaidot ziņu no savas grāmatvedes, cik liela summa viņam kā saimnieciskās darbības veicējam jāieskaita Valsts kasē.

Reizenbergs neies uz hokeju?

Pazīstamais bārmenis Andris Reizenbergs savā tvitera kontā šķendējas, ka šogad, visdrīzāk, izpaliks pasaules čempionāta hokejā, kas norisināsies Rīgā, apmeklēšana, jo biļetes esot neiedomājami dārgas. Tādas cenas nekur citur nav bijušas.

Andris arī parādījis foto no sava pirmā hokeja čempionāta un atzinis, ka “viss bija dārgs, brokastīs čiepām maizi, lai pa dienu paēstu”.

Rukšāne lūdz

“Lūdzu beidziet ēst puņķus pie stūres. To nevar atredzēt,” – ar šādu lūgumu pie autovadītājiem vēršas bijusī Saeimas deputāte rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska. Nav ko liegties – jāpievienojas rakstnieces paustajam.

Terzenam gads

Televīzijas un radio raidījumu radītājs un vadītājs Gustavs Terzens dalījies ar foto no dienas, kad viņam aprit gads, kas aizvadīts Zemessardzē.

Šajā dienā arī tiek atzīmēta viņa meitas dzimšanas diena. Savu "Twitter" ierakstu viņš noslēdz ar pārdomu pilnu aicinājumu: “Joprojām aicinu arī Tevi – stājies Zemessardzē, jo nekas vēl nav beidzies...”.