foto: Russian Look Ltd. / Alamy/ Vida Press
"Viņa neaizbrauca uz Izraēlu tāpat vien" - Kirkorovs pastāstījis par Pugačovas slimību
Alla Pugačova 2020. gadā.
Slavenības
2023. gada 1. marts, 19:35

"Viņa neaizbrauca uz Izraēlu tāpat vien" - Kirkorovs pastāstījis par Pugačovas slimību

Jauns.lv

Krievijas dziedātājs Bedross Kirkorovs, kurš ir krievu mākslinieka Filipa Kirkorova tēvs, paziņojis, ka Alla Pugačova uz Izraēlu pārcēlusies nevis kara, bet slimības dēļ, kuru viņa cenšas slēpt no sabiedrības.

Krievu medijiem viņš sacīja, ka Pugačova uz Izraēlu aizlidojusi ārstēties. Tomēr viņš neatklāja, no kā tieši tiek ārstēta primadonna, raksta UNIAN.

"Esmu dzirdējis, ka Alla Pugačova devusies uz Izraēlu ārstēties. Bet es nezinu, kāda ir viņas slimība. Iespējams, šī informācija ir noslepenota. Viņa negrib to atklāt. Tā ir viņas darīšana," sacīja Kirkorovs.

Tāpat krievu masu mediji, atsaucoties uz Allas Borisovnas paziņām, raksta, ka viņa jau sen vēlējusies aizbraukt no Krievijas uz Izraēlu. Pēc insaideru teiktā, Pugačovai jau sen viss izplānots - šodien viņa aizbraukusi, bet rīt varētu atgriezties.

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon

"Es jums pateikšu, ka viņa ir prom uz visiem laikiem, bet viņa paņems rīt un atbrauks! Te viss ir vienkārši: viņa gribēja - atbrauca, gribēja - aizbrauca. Un savus apciemojumus Alla ne ar vienu neapspriež," piebilda avots.

Krievijas dziedātāja Alla Pugačova pilna mēroga Krievijas iebrukuma sākumā ar ģimeni devās uz Izraēlu, kur jau saņēmusi šīs valsts pilsoņa pasi.

Un, kaut arī viņa atklāti nerunā par karu, to dara viņas dzīvesbiedrs Maksims Galkins, bet viņa visādi to atbalsta.

Turklāt mūzikas kritiķis un Allas Borisovnas draugs Artēmijs Troickis teicis, ka viņa Krievijā tiek asi kritizēta. Zvaigznei jau ir atņemta pensija, un tas netiek darīts tāpat vien.

Tāpat Maksimu Galkinu Krievija atzina par "ārvalstu aģentu".

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon