foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Leonardo Dikaprio redzēts ballējamies ar skaistuli, kura ir vecāka par 25 gadiem
Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2023. gada 22. februāris, 07:17

Leonardo Dikaprio redzēts ballējamies ar skaistuli, kura ir vecāka par 25 gadiem

Jauns.lv

Aktieris Leonardo Dikaprio divus vakarus pēc kārtas redzēts ballējamies kopā ar TV personību Maiju Džamu pēc tam, kad viņš bargi nokritizēts par iespējamo romānu ar 19 gadu veco modeli Īdenu Polani.

Laikraksts “The Sun” informē, ka filmas “Titāniks” zvaigzne sestdien redzēts baudām pasākumu Londonas pieczvaigžņu viesnīcas “Chiltern Firehouse” restorānā kopā ar televīzijas personību Maiju Džamu.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Maija Džama “afterparty” ballītē pēc BAFTA ceremonijas vakara.

Pēc tam abi manīti kopā “Vogue” rīkotajā Britu kinoakadēmijas balvu (BAFTA) ceremonijas “afterparty” ballītē Londonā, kuru apmeklēja arī daudzas citas slavenības.

“Maijas darba grafiks šobrīd ir ļoti noslogots, taču viņa atrod laiku, lai smagi strādātu un kārtīgi ballētos,” izdevumam norādījis kāds anonīms avots.

foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID/ Vida Press
Pirms ballītes apmeklējuma “Chiltern Firehouse” telpās Leonardo Dikaprio un Maija Džama redzēti Londonas restorānā “The Twenty Two”.

“Viņa sestdien pavadīja patiešām vēlu vakaru kopā ar Leo un viņa draugiem “Chiltern Firehouse” ballītē pirms BAFTA ceremonijas. Viņa nevarēja atteikties no šādas iespējas.”

“Bet viņa bija gatava ballēties atkal arī svētdienas vakarā, jo vēlējās kārtīgi nosvinēt pabeigto darbu pie šova “Love Island” kārtējās epizodes.”

foto: WP Pix / SplashNews.com/ Vida Press
Maija Džama “afterparty” ballītē pēc BAFTA ceremonijas vakara.

“Leo ieradās Londonā uz BAFTA ceremonijas vakaru, apmeklēja “Annabel’s” klubu, kur atkal satika Maiju,” norāda avots. “Viņi bija divi no pēdējiem cilvēkiem, kas pameta vēlās nakts pasākumu.”

“Viņi abi patiešām zina, kā kārtīgi ballēties.”

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

Maija Džama ir britu TV raidījumu vadītāja un radio dīdžejs. Viņai ir 28 gadi.

Atgādināsim, ka Leonardo Dikaprio piemīt bēdīgi slavena reputācija, ka viņš tiekas tikai ar sievietēm, kas jaunākas par 25 gadiem, un kolīdz sirdsdāma sasniedzot šo vecumu, viņš pārtraucot attiecības. Pavisam nesen kāds aktiera paziņa sarunā ar izdevuma “Daily Mail” reportieri apliecinājis, ka Dikaprio vēloties lauzt šo sabiedrībā izplatīto stereotipu un meklējot "nobriedušāku" sievieti nopietnām attiecībām.
 
Paziņa norādījis: “Leo šobrīd ir pavisam brīvs, un viņš nevēlas ažiotāžu, kas liek domāt, ka viņš meklē tikai šīs ļoti jaunās sievietes. Viņš meklē kādu nobriedušāku attiecībām.”

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Aktieris vēloties “kaut ko tādu, kas viņam bija ar Kamilu Moronu”, ko viņš uzskatījis par “kaut ko īstu”.

2020. gada “Oskara” balvu ceremonijas vakars bija pirmā reize, kad Leonardo apmeklēja publisku pasākumu kopā ar savu draudzeni modeli un aktrisi Kamilu Moronu. Viņam tolaik bija 45 gadi, bet viņai – 22.

Dikaprio ar Kamilu izšķīrās tikai dažas nedēļas pēc tam, kad modele bija nosvinējusi savu 25. dzimšanas dienu. Paziņas apgalvo, ka šķiršanos pamudinājusi Leonardo vēlme pēc bērniem, lai gan viņš mīļoto sievieti nebija pat bildinājis.

Leonardo Dikaprio ar draudzeni modeli Kamilu Moroni pludmalē

gallery icon

Pēc piecus gadus ilgušo attiecību iziršanas ar Kamillu aktieris redzēts kopā ar neskaitāmām citām gados jaunām skaistulēm.

Viņu vidū bija arī 19 gadu vecā izraēliešu modele Īdena Polani. Runas par šīm attiecībām izpelnījušās nosodījumu no aktiera faniem un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem. Vairāki izteikuši viedokli, ka tagad aktieris jau pievērsies pusaudzēm un, visticamāk, tā savu dzīvi arī nodzīvos, neiepazinis īstu un patiesu mīlestību.

foto: ALEXJR / BACKGRID/ Vida Press
Leonardo Dikaprio un Īdena Polani ballītē 2023. gada janvārī.

Dikaprio paziņas gan noliedz runas par aktiera un tīņu vecuma modeles romantiskajām attiecībām. Aktierim tuvs cilvēks izdevumam "DailyMail" norādījis: “Viņi tikai sēdēja viens otram līdzās mūzikas klausīšanās ballītē. Pasākumā bija vēl daudz citu cilvēku.”

Interese par Leonardo romantiskajām attiecībām aizsākās pirms divdesmit gadiem, kad viņu vienoja romantiskas jūtas ar supermodeli Baru Rafaeli. Daudzi ticēja, ka Holivudas zvaigzne ir atradis savu liktenīgo sievieti, jo abu attiecībām medijos bija pievērta pastiprināta uzmanība.

Leonardo di Kaprio draudzenes satriecoši seksīgā fotosesija

gallery icon

Tomēr abi sarāva attiecības īsi pēc tam, kad Bara bija nosvinējusi savu 25. dzimšanas dienu. Tad arī sāka veidoties šobrīd tik izplatītais viedoklis, ka Leonardo Dikaprio satiekas tikai ar meitenēm, kurām nav vēl 25.