foto: Coleman-Rayner/Vida Press/ Vida Press
Riannas tēvs atklāj, ka par meitas grūtniecību uzzinājis tikai "Super Bowl" puslaika šovā
Rianna ar tēti Ronaldu Fentiju 2015. gadā.
Slavenības
2023. gada 22. februāris, 12:53

Riannas tēvs atklāj, ka par meitas grūtniecību uzzinājis tikai "Super Bowl" puslaika šovā

Jauns.lv

Popzvaigznes Riannas tēvs Ronalds Fentijs atklājis, ka par meitas otro grūtniecību uzzinājis “Super Bowl” puslaika šovā, kad viņa ar izvēlētā skatuves tērpa palīdzību šo priecīgo jaunumu pavēstīja visai pasaulei.

69 gadus vecais Ronalds Fentijs aizvadītajā nedēļas nogalē sniedzis nelielu interviju portāla TMZ pārstāvjiem un atzinies, ka vēlētos, lai Riannai piedzimtu meita, jo viņam jau ir “četri mazdēli”, kuru skaitā ir arī slavenās dziedātājas pirmdzimtais.

Rianna un viņas tēvs Ronalds Fentijs

gallery icon

Fentijs sarunā pastāstījis, ka ir “neizsakāmi laimīgs par meitas un A$AP Rocky jauno mazuli”, taču piebildis, ka cer, ka Rianna šoreiz laidīs pasaulē meitenīti.

Viņš paskaidroja, ka ir vecaistēvs jau četriem mazdēliem un cer, “ka RiRi varētu to izmainīt ar meiteni”.

Riannas tēvs, kurš bija uzaicināts klātienē vērot “Super Bowl” vērienīgo spēli, pastāstījis, ka ir “sajūsmā par iespēju tikt pie mazmeitiņas”.

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon

Stāstot par savu pirmo reakciju par Riannas grūtniecību, Ronalds Fentijs atklāj, ka meita viņam sarūpējusi biļetes uz vērienīgo pasākumu, bet nav ieminējusies ne pušplēsta vārda par savu lielo pārsteigumu, ko gatavojas nodot savas uzstāšanās laikā.

Fentijs bijis ļoti pārsteigts, ieraugot meitu ar topošās māmiņas vēderu, un viņš savai partnerei tobrīd sacījis: “Ak mans Dievs! Izskatās, ka mana meitenīte ir stāvoklī!”

foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Riannas uzstāšanās “Super Bowl” puslaika šovā.

Pēc tam Fentijs norādījis, ka Riannas aizņemtā darba grafika dēļ un tāpēc, ka pats mitinās Barbadosā, viņam līdz šim nav sanācis pavadīt daudz laika ar mazdēlu – Riannas pirmdzimto bērnu, kura vārdu dziedātāja vēl nav atklājusi plašākai sabiedrībai.

Par to, ka gatavojas otro reizi kļūt par māti, Rianna bez vārdiem paziņoja “Super Bowl” puslaika šovā, izvēloties skatuves tērpu, kas akcentē viņas jauno topošās māmiņas statusu.

Priekšnesums “Super Bowl” puslaika šovā bija pirmā Riannas dzīvā uzstāšanās pēdējo piecu gadu laikā. 35 gadus vecā popzvaigzne bija tērpusies sarkanā kombinezonā, kas nedalītu uzmanību pievērsa viņas augošajam vēderiņam. Vēlāk faktu par grūtniecību Rianna apstiprināja arī mutiski.

Gaidāmais mazulis būs Riannas un repera A$AP Rocky otrais bērns. Pārim jau ir deviņus mēnešus vecs dēls, kurš pasaulē nāca 2022. gada 13. maijā Losandželosā.