foto: no "Facebook"
Ģederti aiztur lidostā, Dejus sola tetovēties - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Slavenības
2023. gada 24. februāris, 06:18

Ģederti aiztur lidostā, Dejus sola tetovēties - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Greifāne slavē un kritizē

Dziedātāja un režisore Liene Greifāne, kas jau vairākus gadus dzīvo Krievijā, "Facebook" padalījusies ar pārdomām par to, kam tad pienāktos doties uz Eirovīziju pārstāvēt Latviju.

Viņa savus komplimentus veltīja grupai "Sudden Lights", bet vienlaikus Liene arī kritizēja 2018. gada pārstāvi Lauru Rizzotto, minot: “daži labi izdomāja, ka kaut kāda ārzemniece ar apšaubāmām latviešu saknēm bija cienīgāka pārstāvēt LV, un izgāzās kā veca sēta, un tā arī kopš tā laika viņu neesam redzējuši”.

2023. gada "Supernovas" fināls

Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotās atlases finālā par iespēju pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē sacentās desmit dalībnieki. Eirovīzijas ...

gallery icon

Cinovska sašutusi

“Tas nozīmē, ka viņš atklāti pasaka, pat nekautrējas, ka nekā laba nebūs un mums būs jāturpina ciest!” TV režisore un producente Žaklīna Cinovska pauž savu sašutumu par Latvijas finanšu ministra Arvila Ašeradena minēto, ka jaunajā valsts budžetā cietējas būs labklājības un veselības nozares.

Ģederti aiztur lidostā

Uzņēmēja Marika Ģederte uz brīdi aizturēta lidostā "Rīga".

Kā izrādās, visa jezga bijusi par maisiņu, kas uzņēmējai bijis rokā, un pirkumu deklarāciju, atgriežoties no Stambulas lidostas. Kā Ģederte pati atzīst ierakstā, 430 eiro slieksnis nav bijis pārsniegts un nekas tā arī beigās nebija jāpiemaksā.

Terzens atmasko Ždanoku

Radio dīdžejs, mūziķis, ceļotājs, žurnālists un TV raidījumu vadītājs Gustavs Terzens mudina cilvēkus doties balsot uz Eiropas Parlamenta vēlēšanām, lai nekad vairs neatkārtotos tāda situācija, kāda bija vēl pavisam nesen, kad EP Latvijas pārstāve Tatjana Ždanoka jeb “Žanna D’Anoka” palika sēžam savā vietā, kamēr citi EP kolēģi pēc Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska uzrunas, izrādot cieņu, piecēlās kājās un aplaudēja.

Ko tetovēs Dejus?

Vai zini, kādu tetovējumu sev pavisam iespējams tetovēs pazīstamā radio balss Sanda Dejus? Tas laikam būs aktiera Andra Keiša, kas viņai sācis sekot soctīklā "Instagram", portrets!