"Muzikālās bankas 2022" aizkulises; 2023. gada 28. janvārī

"Muzikālās bankas 2022" aizkulises; 2023. gada 28. janvārī

gallery icon
Slavenības
2023. gada 23. februāris, 06:46

Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas

Žurnāls "Kas Jauns"

Stila influenceres komentē mūziķu tērpus "Muzikālās bankas" koncertā.

Ieskats "Muzikālajā bankā 2022"

"Muzikālās bankas 2022" finālšovā 28. janvārī Daugavpils Olimpiskajā centrā par aizvadītā gada vērtīgāko popa un roka dziesmu Latvijā atzīta grupas "Citi ...

gallery icon

Komentē:

  • Sabīne Glezere, modes blogere un digitālā satura radītāja
  • Alena Bule, modes un skaistumkopšanas blogere

Aminata un Būū

Sabīne Glezere: “Aminata izskatās ļoti stilīgi, uzreiz ir redzams, ka ar viņu strādā stilisti. Savukārt mūziķe Būū nepiemērotā materiāla krekliņa dēļ nedaudz tēlu pazaudē. Kopumā skatuvei piemēroti tēli.”

Alena Bule: “Te uzreiz ir jūtams stilista pieskāriens. Ēģiptiešu stila tēls ir nevainojams. Vienīgais, ko es pievienotu, – grafisku meikapu, lai pastiptinātu ēģiptiešu tēmu.”

"Dzelzs vilka" solists Juris Kaukulis

Sabīne Glezere: “Kaukulis savā ierastajā ampluā paliek sev uzticīgs.”

Alena Bule: “Zinām, ka Jurim patīk mūs iepriecināt ar krāsainām un reizēm dīvainām biksēm un mēs viņu nelamāsim, bet kā rokzvaigznei viņam pietrūkst ādas jakas. Bez tās viņš izskatās kā varonis no komiskās šausmu filmas "Beetlejuice".”

Mūziķi Miks Dukurs un Ingars Viļums

Sabīne Glezere: “Miks izskatās satriecoši un gaumīgi. Kailas krūtis un louferi bez zeķēm – lieliski piemēroti skatuvei. Ingaram jaka un bikses ir nepareizi saskaņotas. Jaka “nesēž” uz pleciem, un piedurknes ir par īsu, savukārt bikses – par garu.”

"Tautumeitas"

Sabīne Glezere: “Tautumeitas nemaz nav tautiskas! Foršs un diezgan stilīgs skatuves tēls ar iespaidīgiem aksesuāriem.”

Alena Bule: “Ir lieliski, ka grupai ir sava iezīme un ideja. Tērpi ir forši, un uzreiz jūtams, ka stāsts ir par folkloru. Skaisti aksesuāri kroņu veidā. Liekas, ka man arī vajag tādu pašu.”

Olga Rajecka un Aija Andrejeva-Aišpure

Alena Bule: “Olgai vienmēr ir patikuši spilgti un neierasti tēli. Šoreiz baklažānu krāsas kostīmā un disko stilā. Olga ir redzama pat no kosmosa! Diemžēl šis nav Aijas kostīms – tas it nemaz neatbilst viņas auguma garumam. Un matus vajadzētu savākt, piemēram, augstā zirgastē.”

Dons un rolands če

Sabīne Glezere: “Dons eleganti melnajā izskatās nevainojami un stilīgs, bet Rolands savu ielu modes stilu ir sabojājis ar stipri saburzīto T kreklu.”

"Citi zēni"

Sabīne Glezere: “"Citi zēni" izskatās lieliski! Redzams, ka grupai ir stilists un ir padomāts par katra tēlu un grupas kopējo stilu!”

Alena Bule: “Būtu bijis labi, ja grupas dalībnieki iepriekš vienotos par saviem tērpiem. Šoreiz stils ir ļoti raibs un nevietā.”

Marija Naumova

Sabīne Glezere: “Marija Naumova, kā vienmēr, izskatās eleganti un izsmalcināti. Labi izvietoti sarkanās krāsas akcenti.”

Alena Bule: “Diemžēl šajā tēlā slikts ir gandrīz viss, izņemot skaistu grimu un moderno kaklasaites formas ziedu ap kaklu. Tāda sajūta, ka Marija nepaspēja uzvilkt svārkus vai bikses un ietinās baltajā viesnīcas dvielī.