foto: CAMERA PRESS/ED/JL/HFPA / Vida Press
Leonardo Dikaprio vēlas lauzt reputāciju, ka satiekas tikai ar sievietēm, kuras jaunākas par 25 gadiem
Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2023. gada 17. februāris, 19:04

Leonardo Dikaprio vēlas lauzt reputāciju, ka satiekas tikai ar sievietēm, kuras jaunākas par 25 gadiem

Jauns.lv

Holivudas zvaigznei Leonardo Dikaprio (48) piemīt bēdīgi slavena reputācija, ka viņš tiekas tikai ar sievietēm, kas jaunākas par 25 gadiem. Tagad tiek ziņots, ka aktieris vēlas lauzt šo sabiedrībā izplatīto stereotipu un meklē "nobriedušāku" sievieti nopietnām attiecībām.

Izskanējusi informācija, ka Leonardo Dikaprio “nav priecīgs” par sabiedrībā izplatītajiem jokiem par viņa privāto dzīvi, kur teikts, ka viņš pārtrauc attiecības ikreiz, kad mīļotā sieviete sasniegusi 25 gadu vecumu.

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

Kāds aktierim tuvs avots sarunā ar izdevuma "DailyMail" reportieriem pastāstījis, kā Holivudas zvaigzne patiesībā jūtas par šo “ieilgušo joku”.

Paziņa norādījis: “Leo šobrīd ir pavisam brīvs, un viņš nevēlas ažiotāžu, kas liek domāt, ka viņš meklē tikai šīs ļoti jaunās sievietes. Viņš meklē kādu nobriedušāku attiecībām.”

Zinātājs turpinājis: “Tas ir vienkārši smieklīgi, jo viņš nevar nekur aiziet, nebūdams saistīts ar jaunāko tur esošo skaisto sievieti. Viņš grib reizi par visām reizēm atbrīvoties no šīs reputācijas, un viņu patiešām satrauc, ka tā turpina viņam sekot.”

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Par Leonardo randiņu vēlmēm pastāstījis paziņa, kurš apliecinājis, ka aktieris vēloties “kaut ko tādu, kas viņam bija ar Kamilu Moronu”, ko viņš uzskatījis par “kaut ko īstu”.

Filmas “Titāniks” zvaigzne gribot atrast ilgnoturīgas romantiskās attiecības un izmisīgi vēloties atbrīvoties no negatīvās “jaunu meiteņu meklētāja” reputācijas, kas viņam seko jau daudzu gadu garumā.

2020. gada “Oskara” balvu ceremonijas vakars bija pirmā reize, kad Leonardo apmeklēja publisku pasākumu kopā ar savu draudzeni modeli un aktrisi Kamilu Moronu. Viņam tolaik bija 45 gadi, bet viņai – 22.

Leonardo Dikaprio ar draudzeni modeli Kamilu Moroni pludmalē

gallery icon

Dikaprio ar Kamilu izšķīrās tikai dažas nedēļas pēc tam, kad modele bija nosvinējusi savu 25. dzimšanas dienu. Paziņas apgalvo, ka šķiršanos pamudinājusi Leonardo vēlme pēc bērniem, lai gan viņš mīļoto sievieti nebija pat bildinājis.

Pēc piecus gadus ilgušo attiecību iziršanas ar Kamillu aktieris redzēts kopā ar neskaitāmām citām gados jaunām skaistulēm.

Viņu vidū bija arī 19 gadus vecā izraēliešu modele Īdena Polani. Runas par šīm attiecībām izpelnījušās nosodījumu no aktiera faniem un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem. Vairāki izteikuši viedokli, ka tagad aktieris jau pievērsies pusaudzēm un, visticamāk, tā savu dzīvi arī nodzīvos, neiepazinis īstu un patiesu mīlestību.

foto: ALEXJR / BACKGRID/ Vida Press
Leonardo Dikaprio un Īdena Polani pasākumā.

Dikaprio paziņas gan noliedza runas par aktiera un tīņu vecuma modeles romantiskajām attiecībām. Aktierim tuvs cilvēks izdevumam "DailyMail" norādījis: “Viņi tikai sēdēja viens otram līdzās mūzikas klausīšanās ballītē. Pasākumā bija vēl daudz citu cilvēku.”

Interese par Leonardo romantiskajām attiecībām aizsākās pirms divdesmit gadiem, kad viņu vienoja romantiskas jūtas ar supermodeli Baru Rafaeli. Daudzi ticēja, ka Holivudas zvaigzne ir atradis savu liktenīgo sievieti, jo abu attiecībām medijos bija pievērta pastiprināta uzmanība.

Leonardo di Kaprio draudzenes satriecoši seksīgā fotosesija

gallery icon

Tomēr abi sarāva attiecības īsi pēc tam, kad Bara bija nosvinējusi savu 25. dzimšanas dienu. Tad arī sāka veidoties šobrīd tik izplatītais viedoklis, ka Leonardo Dikaprio satiekas tikai ar meitenēm, kurām nav vēl 25.

Leonardo di Kaprio bijusī draudzene atkal pozē seksīgā fotosesijā

gallery icon