foto: Instagram
Fani pārliecināti, ka Hloja Kardašjana slaidumu panākusi ar plastiskās operācijas palīdzību
Māsas Kima un Hloja Kardašjanas.
Slavenības
2023. gada 15. februāris, 07:27

Fani pārliecināti, ka Hloja Kardašjana slaidumu panākusi ar plastiskās operācijas palīdzību

Jauns.lv

Hloja Kardašjana vainota, ka viņa izmainījusi figūru ar plastiskās ķirurģijas palīdzību. Fani ir pārliecināti, ka atraduši tam pierādījumu jaunajās jutekliskajās fotogrāfijās, kurām Hloja iepozējusi kopā ar māsu Kimu Kardašjanu.

Amerikāņu realitātes šova zvaigzne Hloja Kardašjana kārtējo reizi apsūdzēta par gulšanos zem plastikas ķirurga naža, lai mainītu figūru sev vēlamajā formā. Fani ir pārliecināti, ka viņiem tagad ir tam pierādījumi!

38 gadus vecā TV zvaigzne jau agrāk atklāti atzinusi, ka viņai ir veikta deguna koriģēšanas operācija, taču Hlojas sociālo mediju sekotāji domā, ka viņa ir gājusi vienu soli tālāk un veikusi abdominoplastiku jeb vēdera sienas formas korekcijas operāciju, kas ietver arī vēdera priekšējās sienas muskuļu pievilkšanu.

Pirmdien Hlojas māsa Kima Kardašjana savā “Instagram” kontā augšupielādēja juteklisku bildīti, kurā redzamas viņas abas.

Māsas bija ģērbušās saskaņotos topiņos, kas atsedza viņu nevainojamo vēdera muskulatūru. Miniatūrajiem topiņiem viņas bija pieskaņojušas piegulošus garus svārkus ar šķēlumu, kas sniedzas teju līdz gurnam.

Kima garos matus bija atstājusi vaļējus, bet Hloja saņēmusi elegantā frizūrā.

Kamēr lielākā daļa fanu priecājās par fotogrāfijām un slavēja māsu skaistās figūras, daži rada izdevību apsūdzēt Hloju plastiskās operācijas veikšanā.

Viena persona rakstīja: “Koko noteikti veikusi vēdera plastiku. Viņai no tās ir rēta pie nabsa.” Otra piekrita šim novērojumam, sakot: “Tā izskatās naba pēc vēdera plastikas. Man tāda ir. Tā ir rēta visapkārt, tikai tauku atsūkšana viena pati tādu neatstāj.”

“Ar vēdera plastiku, ak, laimīgā,” komentēja trešā fane.

Bet ceturtā piebilda: “Vēdera plastika izskatās sasodīti labi!”

Ignorējot minējumus par ķirurģisku iejaukšanos, Kardašjanu jaunākā māsa Kailija Dženere pie Kimas vēstījuma komentārā ierakstījusi: “Foršākās.” Savukārt sabiedrības dāma Parisa Hiltone piebildusi: “Seksīgās”, un pievienojusi emocijzīmi ar divām liesmiņām.

Aizvadītajā mēnesī fani apsūdzēja Hloju par sejas izmainīšanu ar operācijas palīdzību un realitātes šova zvaigzne nolēma reaģēt uz virkni negatīvo komentāru.

Hloja rakstīja, ka atklāti runā par deguna korekcijas operāciju un nekad to nav slēpusi, bet tiem, kas kritisku aci vēro viņas figūru, esot jāzina, ka viņa aizvadīto gadu laikā pati ar savu neatlaidīgu darbu nokritusies svarā par vairāk nekā 60 mārciņām (27 kg).

Hlojas Kardašjanas un viņas meitas Trū saskaņotais stils

gallery icon

Vienīgais, ko viņa nesen mainījusi – tā ir frizūra. Hloja arīdzan piebildusi: “Lai vai kā, uzbrukt kādam, manuprāt, ir skumji. Skumjākais, ka nekādi to neizprovocējot.”

“Ja esat aizskarts vai jums nepatīk tas, ko redzat, jums vienkārši nekas nav jāsaka. Es ceru, ka jums ir lieliska jaunā gada pirmā nedēļa. Paldies, ka padarījāt manu tik jautru,” janvāra sākumā rakstīja Hloja.