foto: no privātā arhīva
Eilands meklē jampampiņus, Dvarionas parāda zobus - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Tas ir Dvarionas!
Slavenības
2023. gada 13. februāris, 12:30

Eilands meklē jampampiņus, Dvarionas parāda zobus - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Eilands meklē jampampiņus

Mūziķis Ralfs Eilands tviterī vēlējies noskaidrot, kurš tad ir galvenais Latvijas pamuļķis jeb jampampiņš.

Šķiet, ka pēc “patīk” skaita pie viena no komentāriem uzvarējis ir bokseris Mairis Briedis. Kā Ralfs raksta pie šā komentāra: “Bāc, kā es neiedomājos…”

Neveiklais Sokolovs

Erotiskā foto meistars Aleksandrs Sokolovs dalījies ar kādu stāstu, kas viņu neparādīšot no tās labākās puses.

Proti, pēc kādas fotosesijas, kad centies atbrīvot modeli no sasietajām virvēm, Aleksandrs nejauši nogriezis biezu loku ar viņas matiem. Viņš arī atzīst, ka par to nav informējis pašu modeli un matu šķipsnu vienkārši ielicis sev kabatā, jo bijis dikti liels kauns par izdarīto kļūmi.

Dvarionas un zobi

Nav noslēpums, ka daudziem no mums ir bail apmeklēt zobārstu.

Nu šo trauksmi radiodīdžejs un mūziķis Artis Dvarionas jeb Lapsene pacēlis jaunā līmenī, daloties ar visnotaļ amizanti biedējošu skatu, kas notiek higēnista kabinetā.

Hiltone apsveic latvieti

Uzņēmēja un Holivudas komiķes Rebelas Vilsones mīļotā sieviete Ramona Agruma nupat nosvinējusi savu dzimšanas dienu un parādījusi nelielu ieskatu no tās arī saviem "Instagram" sekotājiem.

Kā var novērot komentāru sadaļā, sirsnīgus sveicienus svētkos viņai sūta arī sabiedrības dāma, modele un uzņēmēja Parisa Hiltone.

Reiniku satrauc Stūra mājas liktenis

“Aizslēgt to būtu vienkārši stulbi un netālredzīgi,” par Stūra mājas likteni savā "Twitter" profilā spriež mūziķis Lauris Reiniks.

“Tas ir viens no vērtīgākajiem un tūristiem interesantākajiem izziņas un apskates objektiem Rīgā,” atzīst Lauris.

Spuris un ideja

Vai tu zini, kas ir “Vēršace”?

Ar tādu jaunvārdu nācis klajā TV un radio personība Mārtiņš Spuris, kas savā "Twitter" profilā paskaidro: “Vēršace ir apģērbu un smaržu zīmols ar ceptas olas tematiku.” Tikai nejauciet ar zīmolu "Versace"!

Reizenbergs un deputāti

Pazīstamais bārmenis un pasaules čempions kokteiļu gatavošanā Andris Reizenbergs uzskata, ka deputātiem augstākajai izglītībai būtu jābūt obligātai, lai tie varētu kandidēt Saeimā.

Šādas pārdomas raisījušās pēc tam, kad Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija vienbalsīgi noraidījusi vēlētāju iniciatīvu par augstākās izglītības nepieciešamību Saeimas deputātiem.

Uzvarēja reklāma?

“Tā taču pat nav dziesma, tā ir reklāma!” – pie tāda, lūk, secinājuma pēc grupas "Citi zēni" uzvaras "Muzikālajā bankā" nonācis podkāsta "Pa kluso" vadītājas Lauras Grēviņas dēls.

"Muzikālās bankas 2022" aizkulises; 2023. gada 28. janvārī

"Muzikālās bankas 2022" aizkulises; 2023. gada 28. janvārī

gallery icon
270