"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija 2023. gadā

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija; 2023. gada 5. februārī

gallery icon
Slavenības
2023. gada 7. februāris, 15:55

Lasītāja no lūpām atklāj Dženiferas Lopesas asos vārdus Benam Aflekam "Grammy" ceremonijā

Jauns.lv

Skatītāji pamanījuši, ka Dženiferai Lopesai “Grammy” ceremonijas laikā bijusi saspringta vārdu apmaiņa ar vīru Benu Afleku. Speciāliste, kas lasa no lūpām, atklāj, ko sieva viņam pateikusi.

Dženifera Lopesa (53) un Bens Afleks (50), kuri pērn iestūrēja laulības ostā, svētdien kopā apmeklēja prestižo “Grammy” balvu ceremonijas vakaru un sēdēja pirmajā rindā. Kamerās iemūžināts kāds brīdis, kad Afleks, kurš visu vakaru izskatījās garlaikots un nelaimīgs, iečukst kaut ko sievai ausī, un viņa pēc tam atbild.

Lopesa bija ieradusies uz balvu ceremonijas vakaru, lai pasniegtu godalgu Harijam Stailsam labākā popmūzikas albuma kategorijā.

Komentējot nelielo video, kas jau ieguvis plašu popularitāti internetā, lasītāja pēc lūpām pastāstījusi, ko, viņasprāt, dziedātāja pateikusi savam vīram. Tas šobrīd nodarbina daudzu pāra fanu prātus.

Dženifera sacījusi Benam: “Izbeidz. Izturies draudzīgāk. Esi motivēts!”

Trīs bērnu tēvs, kurš izskatījās sapīcis par sievas atbildi, esot atbildējis ar: “Es varētu,” vēsta izdevums “Daily Mail”.

Citā epizodē, kas uzņemta balvu ceremonijas vakarā, Lopesa izskatījās vīra garlaikota, viņa novērsās no Bena un lūkojās savā mobilajā tālrunī.

Taču, kad dziedātāja saprata, ka filmēšanas kameras ir pavērstas viņas virzienā, Lopesa iztaisnojās krēslā un aizrautīgi smējās par raidījuma vadītāja Trevora Noa jokiem.

Pēc notikušā Dženifera sociālajos tīklos ierakstījusi, ka viņa kopā ar Benu vienmēr “lieliski pavada laiku” un padalījusies ar vairākām fotogrāfijām no “Grammy” ceremonijas vakara, kur ir redzama kopā ar Afleku.

Holivudas zvaigzne savā “Instagram” lapā publiskojusi video montāžu, kur apvienoti video fragmenti un fotogrāfijas ar abiem kopā.

Aktrise izskatījās satriecoši, tērpusies tumši zilā modes nama “Gucci” tērpā ar apjomīgu velci, un arī Bens, ģērbies uzvalkā, viņai līdzās izskatījās glīts.

Tomēr daudzi fani nespēj noticēt pāra idillei pēc tam, kad sociālajos tīklos ir redzējuši kompromitējošās ainas.

Viens rakstīja: “Dženifera Gārnere mājās ēd popkornu un domā… ‘Meitenīt, tagad viņš ir tava problēma’,” šos vārdus attiecinot uz aktiera šķirto sievu un viņa trīs bērnu māti.

Kamēr vieni uzskata, ka šī epizode skaidri atklājusi, ka Lopesas un Afleka attiecībās ir iezagušās problēmas, citi ir pārliecināti, ka ar šo video “no mušas tiek izpūsts zilonis”. “Vienīgais, ko es te redzu, ir, ka pāris kopīgi sarunājas. Jūs cenšaties pasniegt, ka tur būtu bijis kas vairāk,” komentē viena fane.

“Lūk, tas ir iemesls, kāpēc mēs ar vīru vairāk kopā nefotografējamies,” piebilda otra.

Savukārt trešā papildināja: “Šķiet, ka viņš nekad nepriecājas vai vienkārši nav fotogēnisks. Bet es neredzu ne mazāko iemeslu aizdomām.”