foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
"Grammy" skatītāji neizpratnē par Madonnas jauno seju, ko pielīdzinājuši lellei no šausmu filmas "Zāģis"
Madonna "Grammy 2023" ceremonijas vakarā.
Slavenības
2023. gada 7. februāris, 06:59

"Grammy" skatītāji neizpratnē par Madonnas jauno seju, ko pielīdzinājuši lellei no šausmu filmas "Zāģis"

Jauns.lv

“Grammy” balvu ceremonijas skatītājus ļoti samulsinājusi popmūzikas karalienes Madonnas “jaunā seja”, kad 64 gadus vecā dziedātāja kāpa uz skatuves, lai pasniegtu godalgu Semam Smitam un Kimai Petrasai par hitu “Unholy”.

Vācu tautības amerikāņu izpildītāja Kima Petrasa kļuvusi par pirmo transpersonu, kura saņēmusi “Grammy” balvu Labākā popmūzikas dueta kategorijā. Zelta gramofons piešķirts viņai un Semam Smitam par kopīgi iedziedāto hitu “Unholy”. Balvu uzvarētājiem pasniedza popmūzikas ikona Madonna.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Popmūzikas karaliene bija ģērbusies melnā žaketē ar izteikti akcentētu šmaugu vidukļa līniju, kam pieskaņojusi baltu kreklu ar melnu kaklasaiti un garus melnus svārkus.

Sarkanbrūnos matus dziedātāja bija sapinusi bizēs un savijusi divos lielos kliņģeros, savukārt divas mazākas bizītes atstājusi brīvi krītam pār seju.

“Es atvainojos, bet kas pie velna notiek ar Madonnas seju? Ko pie velna viņa ir izdarījusi?” – neizpratnē ir viens no soctīklu lietotājiem.

Pirms balvas pasniegšanas Semam un Kimai, Madonna no skatuves klātesošajiem un TV skatītājiem sacīja: “Lūk, ko esmu iemācījies pēc četriem gadu desmitiem mūzikā – ja viņi tevi sauc par šokējošu, skandalozu, apgrūtinošu, problemātisku, provokatīvu vai bīstamu, tu noteikti kaut ko dari.”

Viņa turpināja: “Es esmu šeit, lai pateiktos visiem dumpiniekiem, kas veido jaunu ceļu un ir gatavi uzņemt sutu par visu to, ko dara.”

“Jums, draugi, jāzina – jums visiem, nemiera cēlāji –, jums jāzina, ka jūsu bezbailība nepaliek nepamanīta. Jūs redz, jūs dzird; un kas vissvarīgākais – jūs novērtē.”

“Tāpēc tagad, runājot par pretrunām, man ir liels prieks iepazīstināt ar diviem neticami talantīgiem māksliniekiem, kas stāv pāri visam saceltajam troksnim, šaubām, kritikai. Lūk, divi “Grammy” balvas ieguvēji – Sems Smits un Kima Petrasa.”

Madonna kolēģus slavinošos vārdus izteica, skatoties kamerā, tāpēc skatītāji labi varēja aplūkot dziedātājas “jauno seju”. Tūlīt pēc tam sekoja neskaitāmi vēstījumi un lietotāju atziņas sociālo tīklu platformās par slavenības dīvaino izskatu.

Dziedātājas kopskatu vēl neparastāku darīja izvēlētais vakara grims. Madonna bija izvēlējusies drosmīgu izskatu – tikpat kā neredzamas uzacis un dramatiski ietonētas acis. Iespējams, ka tas ir viens no iemesliem, kāpēc daži fani popmūzikas ikonas “Grammy” vakara izskatu pielīdzinājuši lellei no šausmu filmu franšīzes “Zāģis”.

Vairāki skatītāji izteikuši minējumu, ka dziedātāja ir pārāk aizrāvusies ar plastiskajām operācijām, savukārt viņas izvēlētais vakara grims to tikai vēl vairāk akcentējis.

“Es esmu par kosmētisko ķirurģiju, taču Madonnai vajadzēja likt mierā savu seju pēc pēdējās ādas savilkšanas operācijas. Viņas frizūra, grims un uzacis situāciju tikai pasliktina”, “Madonnu “Grammy” vakarā grūti atpazīt”, “Madonna ir pārtapusi par brazīliešu transpersonu,” šādas un līdzīgas piezīmes komentāros rakstījuši interneta lietotāji.