Ļaudis sanāk uz daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" pirmizrādi

“Nelūgtie viesi” būs aizraujošs stāsts par sarežģītu izmeklēšanas lietu, kuru risinās divi izmeklētāji – Ričards un Oskars. Šīm lomām apstiprināti ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 8. februāris, 06:28

Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas

Žurnāls "Kas Jauns"

Stila influenceres komentē sabiedrībā zināmu cilvēku stilu, apmeklējot seriāla "Nelūgtie viesi" pirmizrādi.

Komentē modes un skaistumkopšanas blogere Alena Bule un dueta "DVINES" dalībniece, modes entuziaste Katrīne Dīķe.

"Nelūgto viesu" producente Lelde Kovaļova un aktieris Niklāvs Kurpnieks

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Lelde izskatās ļoti efektīgi, viņai piestāv zilā krāsa. Sarkanā paklāja cienīgs tēls. Arī Niklāvs izskatās labi, uz Leldes fona gan ne tik svinīgi, bet, ja dreskods neparedzēja smokingu, nav kur piesieties.”

Alena Bule: “Ļoti novecojis kleitas modelis, kas meitenei estētiski piešķir lielāku gadu skaitu. Šādas kleitas, piedevām ar tādiem cimdiem, man atgādina sievietes  teātra apmeklētājas. Teātra tēlam pietrūkst tikai binokļa un zelta ķēdes pāri krūtīm. Varbūt, ja nebūtu cimdu, tēls izskatītos labāk.”

Režisors Dž. Dž. Džilindžers ar sievu rakstnieci Ingu Grencbergu

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Man personīgi nepatīk, kad gaišus džinsus kombinē ar melnu žaketi. Džilindžers daudz labāk izskatītos tumšās, plata piegriezuma biksēs. Ingai interesanti svārki, taču tēlu vienkāršo trikotāžas tops. Man patiktu šie svārki pāri melnai, īsai kleitai.”

Alena Bule: “Džilindžers acīmredzot uz pasākumu devās steigā, jo, lai pielāgotos, ir uzvilcis žaketi uz sava ikdienas apģērba. Diemžēl tā tas nedarbojas. Ingu neslavēšu par vidukļa akcentu, lai gan krāsa ir ļoti aktuāla. Visu sabojā apdruka, bet ir labi, ka viņa savu garderobi ir “atšķaidījusi” ar izteiksmīgu krāsu.”

Aktrise Gerda Embure

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Šķiet, bija iecerēts kāds tēls vintāžas stilā, taču tas izskatās ļoti neveiksmīgi. Gerda ir tik skaista, bet mugurā vecmodīgās tantes tērps, turklāt ar nepiemērotiem apaviem. Es saprotu ideju par vintāžu, taču tas neizskatās labi.”

Alena Bule: “No Gerdas var just austrumniecisku noskaņu. Ja uz fotogrāfiju skatās ilgāku laiku, tad varbūt tā atdzīvosies, un Gerda mums parādīs pāris karatē vai aikido paņēmienu. Pietrūkst frizūras – copes vai augstas zirgastes –, lai tēlu izpildītu līdz galam. Apavi ir jānomaina pret elegantākiem.”

TV zvaigzne Renārs Zeltiņš

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Renāram ļoti stilīgas bikses, šobrīd šāds uzvalka bikšu piegriezums ir ļoti aktuāls. Viss komplekts ir ļoti veiksmīgs.”

Alena Bule: “Šķiet, man sāka sāpēt acis. Renār, kādēļ tu uzlocīji piedurknes? Šim žaketes modelim tas nepiestāv. Arī bikses šķiet nedaudz par lielu.”

Aktrise Agnese Zeltiņa

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Agnese, kā vienmēr, izskatās eleganti, bet, ņemot vērā, ka pasākums ir pirmizrāde, gribētos viņu redzēt svinīgākā tērpā.”

Alena Bule: “Lai kājas vizuāli pagarinātu, gribētos džemperi salikt biksēs. Šopinga soma ir lieliska, bet tā ir paredzēta iepirkumiem, taču mums te ir saviesīgs pasākums, nevis veikals. Stilīgs un aktuāls tēls ikdienai, ne pasākumam.”

Influencere Madara Raabe

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Man ir neviennozīmīgs viedoklis par caurspīdīgo topu zem žaketes. Iespējams, bez tā būtu bijis labāk, iespējams, otrādi – garlaicīgāk. Bet viens ir skaidrs – te vajadzēja būt citiem apaviem.”

Alena Bule: “Kopumā tēls nav slikts, bet visu sabojā apavi, kas šajā tēlā dzīvo savu individuālo dzīvi. Piestāvētu modernie, garie botforti. Tajos kaut siltāk nekā neilona zeķubiksēs! Nav jau maija mēnesis.”

Aktrise Katrīna Kreile

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Katrīnas tērps ir sarkanā paklāja cienīgs. Patīk nestandarta krāsas un to savienojumi, kā arī caurspīdīgie cimdi, kas klasisku kleitu padara interesantāku un more fun.”

Alena Bule: “Kleita labi pieguļ augumam, krāsa ir patīkama, bet cimdi ir lieki – kleitas materiāls nekādi “nedraudzējas” ar cimdu mežģīni. Gari, spīdīgi auskari izskatītos daudz elegantāk nekā viņas mazie gredzentiņi pirkstos.”