foto: Billy Bennight/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Opras Vinfrijas draudzība pret Hariju un Meganu izplēnējusi? Uz grandiozo dzimšanas dienas balli neielūdz
Opra Vinfrija šā gada 26. janvārī.
Slavenības
2023. gada 4. februāris, 06:39

Opras Vinfrijas draudzība pret Hariju un Meganu izplēnējusi? Uz grandiozo dzimšanas dienas balli neielūdz

Jauns.lv

Pēc “Netflix” seriāla “Harry & Meghan” (“Harijs un Megana”) iznākšanas un prinča Harija grāmatas “Spare” (“Rezervists”) izdošanas Saseksas hercoga un hercogienes popularitāte ir ievērojami kritusies. Jā, par šo pāri aizvien raksta ārzemju plašsaziņas līdzekļu pirmajās slejās, taču draugu viņiem kļūst aizvien mazāk. Lūk, arī Opra Vinfrija no viņiem novērusies, neuzaicinot uz slavenību plaši apmeklētajām dzimšanas dienas svinībām. Bet ne tik sen viņi bija lieli draugi…

Kāda žurnāliste izteikusi pieņēmumu, ka Opra Vinfrija 29. janvārī izsvītrojusi princi Hariju un Meganu Mārklu no sava viesu saraksta un tieši tāpēc Saseksas hercogu pāris nebija redzams slavenību plaši apmeklētajā Vinfrijas 69. dzimšanas dienas pasākumā.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Zvaigžņotās ballītes viesu vidū bija sabiedrības dāma Kima Kardašjana, aktrises Šārona Stouna un Džesika Alba. Daudzi bija gaidījuši, ka tur būs arī Saseksas hercogs un hercogiene, ņemot vērā, ka viņi ir draugi populārajai sarunu šova vadītājai.

Vinfrija bija viesu vidū Harija un Meganas kāzās Lielbritānijā 2018. gada maijā. Viņa arī intervēja pāri 2021. gada martā pēc viņu aiziešanas no karaļnama. Taču Opras dzimšanas dienas viesu vidū viņu nebija. Hariju un Meganu nemanīja arī kosmētikas zīmola “Anastasia Beverly Hills” 25. gadu jubilejas pasākumā, kuru apmeklēja Opra Vinfrija, Heidija Kluma, Kima Kardašjana, Dženifera Lopesa un citas slavenības.

Žurnāliste Kara Kenedija pāra prombūtni nodēvējusi par amerikāņu elites “uzmetienu”. Savā materiālā izdevumam “The Spectator” viņa rakstīja: “Šādi uzmetieni parāda, ka fortūna ir novērsusies no Saseksiem – un ka avantūra ar to, ka viņi iemainīja karaļnama pienākumu pildīšanu pret naudu un slavu, ko nes slavenību statuss, nav atmaksājusies.”

Atsaucoties uz interviju ar Opru Vinfriju, žurnāliste Kara Kenedija piebildusi: “Šī bija Harija un Meganas kampaņa, lai iznīcinātu britu monarhiju, un viņi izmantoja Opru kā bandinieku.” Viņa citējusi vārdā nenosauktu zinātāju no Holivudas aprindām, un tas apgalvojot, ka princim Harijam un Meganai Mārklai patīk drāma un sabiedrība “sāk saprast, ka viņi nekad nav plānojuši dzīvot klusu dzīvi”.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Opra Vinfrija ierodoties uz prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām 2018. gadā Vindzorā.

Tomēr karaliskās dzīves apskatnieks, autors Kristofers Andersens paskaidrojis, ka Harija un Meganas prombūtne šajos divos augsta līmeņa pasākumos ir saistīta ar karaļa Čārlza III gaidāmo kronēšanu. Tiek ziņots, ka Saseksas hercogi nevēloties piesaistīt negatīvus virsrakstus un Opra Vinfrija to saprotot.

Sarunā ar “Fox News Digital” rakstnieks sacīja: “Man jābūt godīgam, gadu gaitā esmu vairākas reizes intervējis Opru, sākot ar to brīdi, kad viņa pirmo reizi pieteica sevi uz valsts mēroga skatuves astoņdesmitajos gados. Ja par Opru jāpasaka viena lieta, viņa ir lojāla. Manuprāt, cilvēki šajā it kā “uzmetienā” saskata daudz vairāk, nekā vajadzētu.”

foto: ddp/AIex Todd / Avalon / Vida Press
Harijs un Megana sniedz interviju Oprai 2021. gada martā.

Biogrāfs izteicies, ka viņa vērtējums par “situāciju ir tāds, ka gan Opra, gan Saseksas hercogi saprot, ka šis ir ļoti delikāts brīdis Harijam un Meganai, laikā, kad tuvojas karaļa Čārlza kronēšana”. Viņš piebildis, ka “parādīšanās tik spožā, augsta līmeņa pasākumā kopā ar Holivudas elites pārstāvjiem, lai godinātu Opru, šobrīd nav tas, kas Saseksas hercogiem būtu vajadzīgs.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon

Andersens uzskata, ka Harija un Meganas klātbūtne šajās ballītēs “noteikti glaudītu pret spalvu karali Čārlzu, nemaz nerunājot par jau tā naidīgu noskaņoto britu sabiedrību”. Viņš ir pārliecināts, ka princis Harijs un Megana Mārkla “saglabājuši draudzīgas attiecības ar Opru” un cenšas tagad nepievērst papildus uzmanību Opras intervijai un “Netflix” seriālam.

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera.

gallery icon