foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Dženifera Lopesa un Bens Afleks pamanīti, strīdamies ballītē; video izplatās internetā
Bens Afleks un Dženifera Lopesa.
Slavenības
2023. gada 31. janvāris, 18:58

Dženifera Lopesa un Bens Afleks pamanīti, strīdamies ballītē; video izplatās internetā

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un viņas vīrs aktieris Bens Afleks pamanīti strīdamies “afterparty” ballītē pēc Dženiferas jaunākās filmas “Manas ugunīgās kāzas” (“Shotgun Wedding”) iznākšanas.

Aculiecinieka nofilmētais īsais video jau kļuvis par interneta sensāciju. Tajā filmas “Argo” zvaigzne šķietami taisnojas savai sievai, ka nav dzēris.

foto: Ekrānuzņēmumi no video

“TikTok” vietnē publiskotajā video rullītī Afleku var redzēt un dzirdēt pārkliedzam fonā skanošo Lopesas skaņdarbu “Let’s Get Loud”, ka viņš “neko nav dzēris”.  

Pēc tam Lopesa iedzer malku viņa dzēriena, lai pārbaudītu, vai tajā ir vai nav alkohols, bet Afleks izrāda protestu, izsaucoties: “Džena!”

Bens Afleks bijis atklāts par savu cīņu ar alkohola atkarību. Viņš no tās vairakkārt ārstējies arī rehabilitācijas klīnikās, to skaitā 2001., 2017. un 2018. gadā.

Šis videoklips jau pirmajās stundās pēc tā publiskošanas ir noskatīts 1,5 miljonus reižu. Neraugoties uz Bena agrākajām nopietnajām atkarības problēmām, vairāki fani pauduši nepatiku, ka Lopesa “neatbalsta” savu vīru.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

“Viņi šķiet nogurdinoši,” komentējis viens fans, kamēr otrs piebildis: “Šī laulība nemūžam nesasniegs 18 mēnešus.”

Savukārt trešais komentējis: “Izskatās, ka viņa viņam neuzticas. Paņēma dzērienu, lai to nogaršotu. Viņš ir nepārprotami sarūgtināts.”

Kāds lietotājs rakstīja: “Šie divi vienmēr ir bijuši tik juceklīgi kopā, ja godīgi.”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

gallery icon

Afleks pēdējo reizi rehabilitācijas centrā alkohola atkarības dēļ nonāca 2018. gada augustā. Paparaci toreiz bija nofotografējuši, kā aktiera šķirtā sieva un viņa trīs kopīgo bērnu māte Dženifera Gārnere veda Benu uz ārstniecības iestādi Malibu, Kalifornijā.

Dženifera Gārnere ved Benu Afleku ārstēties no alkoholisma. 2018. gads

Aktrise Dženifera Gārnere ved savu bijušo - Benu Afleku - ārstēties no alkoholisma.

gallery icon

Pirmo reizi rehabilitācijas klīnikā alkoholisma dēļ aktieris nonāca jau 2001. gadā. Savukārt 2007. gada martā viņš savā “Facebook” lapā paziņoja, ka ir pabeidzis vēl vienu ārstēšanās kursu.

“Esmu pabeidzis ārstēties no alkohola atkarības; ar ko esmu centies tikt galā jau agrāk un turpināšu saskarties,” rakstīja aktieris. “Es vēlos dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un būt labākais tēvs, kāds vien varu būt.”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Pēc tam trīs bērnu tēvs piebilda: “Es vēlos, lai mani bērni zinātu, ka nav jākaunas saņemt palīdzību, kad tā ir vajadzīga, un lai viņi būtu spēka avots ikvienam, kam nepieciešama palīdzība, bet kuri baidās spert pirmo soli.”

2021. gada decembrī Afleks izpelnījās kritiku, kad paziņoja, ka juties “iesprostots” savā neveiksmīgajā laulībā ar Gārneri, un tieši tas viņu novedis pie dzeršanas problēmām. Filmu “Pērlhārbora” un “Pārgalvis” zvaigznes apprecējās 2005. gadā un šķīrās 2015. gadā. Viņu laulība oficiāli šķirta 2018. gadā.

Bens Afleks 49. dzimšanas dienu pavada kopā ar saviem bērniem

gallery icon

Afleks atzinās populārajam sarunu šova vadītājam Hovardam Sternam – ja viņš paliktu kopā ar Gārneri, viss beigtos ar to, ka viņi “ķertos viens otram pie rīkles” un viņš “droši vien turpinātu dzert”.

Bens Afleks un Dženifera Gārnere ar bērniem 2015. gadā

Bens Afleks un Dženifera Gārnere apprecējās 2005. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus – Violetu (9), Serafinu (6) un Semjuelu ...

gallery icon