foto: Balkis Press/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Krištianu Ronaldu bijusī draudzene kritizē futbolista mīļoto, kura kļūstot aizvien līdzīgāka Kimai Kardašjanai
Krištianu Ronaldu.
Slavenības
2023. gada 25. janvāris, 17:03

Krištianu Ronaldu bijusī draudzene kritizē futbolista mīļoto, kura kļūstot aizvien līdzīgāka Kimai Kardašjanai

Jauns.lv

Portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu bijusī draudzene draud uzsākt skaļu skandālu, izsakot mājienus, ka sportista pašreizējā partnere Džordžīna Rodrigesa ir gūlusies zem plastikas ķirurga naža, lai līdzinātos amerikāņu sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai.

39 gadus vecā Nereida Galardo 2008. gadā astoņus mēnešus satikās ar portugāliešu futbola zvaigzni un tagad Baleāru salās vada savu skaistumkopšanas salonu.

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
Nereida Galardo un Krištianu Ronaldu 2008. gadā.

Bijusī modele lepojas ar gandrīz 40 000 lielu sekotāju skaitu savam “Instagram” kontam, kurā viņa reklamē salona pakalpojumus, to skaitā tauku samazināšanu bez ķirurģiskas iejaukšanās, zobu balināšanu un filleru injekcijas.

Mēneša sākumā nelielā biznesa īpašniece bijušā drauga partneri minēja kā piemēru slavenībai, kura, iespējams, gūlusies zem plastikas ķirurga naža, lai gan pati Džordžīna Rodrigesa (29) nekad nav publiski atzinusi, ka viņai būtu veiktas ķirurģiskas kosmētiskās operācijas.

foto: JACK / BACKGRID/ Vida Press
Kima Kardašjana un Džordžīna Rodrigesa.

Pagājušajā nedēļā Nereida publiskoja kādu senu Džordžīnas fotogrāfiju bez konkrēti nosaukta gada skaitļa, kam līdzās pievienoja viņas jaunāko selfiju, lai šādi parādītu, cik ļoti ir mainījies Krištianu Ronaldu partneres izskats.

Ar sarkanu bultu palīdzību viņa vērsusi uzmanību uz Džordžīnas degunu un muti. “Šodien mēs runāsim par rinoplastiku jeb deguna formas korekcijas operāciju.”

foto: Instagram

Viņa stāstīja, ka ir iespējams koriģēt degunu, izmantojot ķirurģiju, bet var to darīt arī ar neinvazīvām metodēm un iegūt “degunu, par kuru jūs vienmēr esat sapņojusi”.  

Mudinot savus sekotājus pieteikties uz konsultāciju savā salonā, viņa piebildusi: “Kurai procedūrai jūs dotu priekšroku?”

Nereida gan neprecizēja, kādu procedūru, pēc viņas domām, Džordžīna izmantojusi.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Kima Kardašjana un Džordžīna Rodrigesa.

Jaunākajā ierakstā, kas publiskots šo otrdien, Nereida vēlreiz devusi mājienus par Džodžīnu un viņas vizuālajām izmaiņām, kā arī to, ka viņa gadu gaitā aizvien vairāk sākusi līdzināties amerikāņu realitātes šova zvaigznei Kimai Kardašjanai.

Aicinot savus sekotājus komentēt, kā gadu gaitā mainījies abu sieviešu izskats, viņa rakstīja: “Džordžīna Rodrigesa arvien vairāk līdzinās Kimai Kardašjanai, kā jūs domājat?!”

“Iespaidīgas pārmaiņas abām.”

Līdzās smejošām emocijzīmēm, kāda no fanēm komentējusi: “Tu esi nejauka!”

Uz ko sportista eksdraudzene atbildējusi: “Nemaz arī nē, meitenīt – bet vai tad viņas abas neizskatās līdzīgas?”

Vēl kāda fans pierakstījusi: “Es padomāju to pašu! Vēl vairāk, tagad viņas pat matus ķemmē vienādi! Taču Džordžīnas aprises nav tādas kā Kardašjanai.”

foto: Vida Press
Džordžīna Rodrigesa un Kima Kardašjana.

Pēc šķiršanās no Nereidas futbolists uzsāka attiecības ar supermodeli Irinu Šaiku – kuru sportista bijusī meitene, skaistumkopšanas jomas speciāliste raksturojusi kā “garu, graciozu un patiešām skaistu”.

Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa iepazinās 2017. gadā. Viņiem ir divas kopīgas meitas – Alana un Bella. Diemžēl Bellas dvīņubrālītis pēc dzemdībām neizdzīvoja, par ko neizsakāmi pārdzīvoja abi slavenie vecāki.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Nereida, kura pēc attiecību iziršanas ar Ronaldu, apprecējās ar Maljorkas uzņēmēju, savu bijušo vīrieti nosaukusi par “smuku zēnu bez smadzenēm”. Viņa šo ļauno piezīmi savulaik izteica TV ēterā pēc tam, kad sportists bija nolēmis viņu pamest, par to 2008. gada augustā paziņojot ar īsziņas palīdzību.

Nereida vēlāk arī izteikusies: “Krištianu mani apmierināja gultā, taču mans vīrs ir daudz labāks.”

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa pozē zīmola „Yamamay” apakšveļā un bikini

gallery icon

Īsi pēc Ronaldu un Nereidas Galardo šķiršanās parādījās runas, ka sportists sarāvis attiecības, jo viņa ģimeni sarūgtinājuši draudzenes senas fotogrāfijas, kurām viņa pozējusi kailām krūtīm. Tās bija publicējis kāds spāņu žurnāls īsi pēc tam, kad bija atklājis, ka viņi ir pāris.

Krištianu Ronaldu meitas māmiņa Džordžīna Rodrigesa futbola tribīnēs un uz sarkanā paklāja

gallery icon