foto: Vida Press
Kimu Kardašjanu izsmej par to, ka viņa nopirkusi princeses Diānas ikonisko kaklarotu ar krustu
Kima Kardašjana iegādājusies princesei Diānai piederējušo kaklarotu ar violeto krustu.
Slavenības
2023. gada 19. janvāris, 15:15

Kimu Kardašjanu izsmej par to, ka viņa nopirkusi princeses Diānas ikonisko kaklarotu ar krustu

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas vārds atkal nonācis ziņu virsrakstos pēc tam, kad viņa iegādājusies leģendāru rotaslietu - savulaik princesei Diānai piederējuši violetu krustu ar briljantiem.

Kima Kardašjana nav pažēlojusi 197 453 ASV dolārus (aptuveni 182 tūkstoši eiro), lai šā gada 18. janvārī notikušajā “Sotheby’s” izsolē iegūtu kāroto priekšmetu, kas piederējis tautā mīlētajai Velsas princesei Diānai, informē portāls TMZ.

foto: Courtesy of Sotheby's/MEGA / Vida Press
Krusts darināts no ametista un papildināts ar briljantiem.

Bijusī Velsas princese šo kaklarotu 1987. gadā ziedoja kādā Londonas labdarības galā pasākumā, papildinot to vēl ar krāšņu violetu tērpu.

Sociālo mediju lietotāji nejūtas šī Kimas Kardašjanas pirkuma iespaidoti, jo uzskata, ka leģendāriem cilvēkiem piederējušu priekšmetu iegāde nepacels amerikāņu sabiedrības dāmas vērtību apkārtējo acīs.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princese Diāna ar zīmola “Garrard” krustu.

“Ak kungs, viņa patiešām domā, ka, pērkot štruntus, viņa nostāsties vienā līmenī… viņas alkas ir neizmērojamas,” raksta viens no interneta lietotājiem.

“Alkas pēc ikonas statusa ir neizmērojamas,” “Twitter” platformā rakstīja otrs, bet trešais piebilst: “Esmu diezgan pārliecināts, ka tas AIZVIEN nepaaugstinās novērtējumu par viņu citu acīs.”

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Kima Kardašjana.

Atgādināsim, ka Kima Kardašjana jau pērn izpelnījās daļas sabiedrības nosodījumu pēc tam, kad, tērpusies Merilinai Monro piederējušā kleitā apmeklēja “Met Gala” balli un šo trauslo tērpu, iespējams, sabojāja.

Par to vēl ilgi klīda diskusijas internetā, kur tērpa saplēšana bija pamatota ar fotogrāfijām. Taču Kima ikreiz kategoriski noliedza, ka būtu sabojājusi šo leģendāro tērpu. Viņa apgalvoja, ka izturējusies pret to ar lielu cieņu un pietāti.

Kima Kardašjana “Met Gala 2022” ballē tērpusies Merilinas Monro leģendārajā kleitā

gallery icon

“Viņa šo kaklarotu sabojās tāpat kā sabojāja Merilinas Monro kleitu,” norādīja kāds interneta lietotājs, norādot uz skandālu, ka Merilinas kleita tikusi saplēsta, kad Kima to uzvilkusi uz balli aizvadītā gada maijā notikušo “Met Gala” balli. Kima to uzvilka tikai dažas minūtes, kamēr gāja pa sarkano paklāju, taču vērīgākie fani vēlāk norādīja, ka, atkal atgriezusies ekspozīcijā kleita izskatoties stipri bojāta, tai trūkstot vairāku pērlīšu un vīļu vietās daudzviet ir saplēsts audums.

“Kima K nekad nebūs tik ietekmīga kā Merilina Monro vai princese Diāna,” norādījis viens fans, bet otrs piebildis: “Viņai pieder Maikla Džeksona cimdi un cepures, Dženetas videoklipa “If” jaciņa, un viņa ir sabojājusi Merilinas kleitu... Kimas K kāre pēc kultūras ir tik alkatīga un nesaudzīga.”

Bijušajai Velsas princesei piederošo kaklarotu aizvadītā gadsimta divdesmitajos gados radījis luksusa juvelierizstrādājumu zīmols “Garrard”. Krusts darināts no ametista un papildināts ar briljantiem.

Briljantu daudzums juvelierizstrādājumā sasniedz 5.25 karātus.

Šis ir tikai viens no zīmola “Garrard” izstrādājumiem, ar kuriem savas dzīves laikā bija rotājusies princese Diāna. Pēdējo reizi princese bija redzēta sabiedrībā ar “Gulbju ezera” iedvesmotu kaklarotu, ko zīmols veidojis sadarbībā ar pašu princesi.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princese Diāna 1997. gada 3. jūnijā, apmeklējot “Gullbju ezera” izrādi karaliskajā Albertholā Londonā. Viņa bija rotājusies ar zīmola “Garrard” radīto kaklarotu, kas darināta iedvesmojoties no slavenā baleta.

Kaklarota ir tikai daļa no juvelierizstrādājumu komplekta. Auskari tika pabeigti jau pēc princeses nāves dažus mēnešus vēlāk.

foto: CAMERA PRESS/Frances Roberts/Newsmakers / Vida Press
Kaklarota ir tikai daļa no juvelierizstrādājumu komplekta. Auskari tika pabeigti jau pēc princeses nāves dažus mēnešu vēlāk.