foto: CAMERA PRESS/ED/RM/Richard Rho / Vida Press
Hjū Džekmens apgalvo, ka nekad nav lietojis steroīdus, lai sagatavotos Vilknadža lomai
Hjū Džekmens Vilknadža lomā.
Slavenības
2023. gada 11. janvāris, 06:51

Hjū Džekmens apgalvo, ka nekad nav lietojis steroīdus, lai sagatavotos Vilknadža lomai

Jauns.lv

Hjū Džekmena atlētiskais Vilknadža tēls "X-cilvēku" franšīzes filmās daudziem licis aizdomāties: vai viņš izmantojis steroīdus muskuļu masas uzaudzēšanai?

Viesojoties teleknāla HBO šovā “Who's Talking to Chris Wallace”,  Hjū Džekmens reizi par visām reizēm kliedējis baumas un atbildējis uz jautājumu, kas gadiem nodarbina daudzu prātus.

Hjū Džekmens Vilknadža lomā

gallery icon
14

“Gadu gaitā cilvēki ir prātojuši, vai viņš kaut ko lietoja?” – vaicāja Kriss Volliss. “Vai viņš lietoja steroīdus?”

“Nē, es man patīk mans darbs. Man patīk Vilknadzis,” atbildēja Džekmens. “Man jābūt uzmanīgam, ko es te saku, bet man caur jokiem tika izstāstīts, kādas tam var būt blaknes. Un es secināju: “Man tas diez ko nepatīk.””

Hjū Džekmens pludmalē

Aktieris Hjū Džekmens pēc rīta peldes Bondai pludmalē Sidnejā.

gallery icon
17

“Tāpēc nē, es to izdarīju vecajā labajā veidā. Es ēdu vairāk vistas – es ļoti atvainojos visiem vegāniem un veģetāriešiem, un vistām visā pasaulē. Karma man nenāk par labu. Ja dievišķajā ir kaut kas teikts par vistām, man ir nepatikšanas.”

Hjū Džekmens atgriezīsies uz ekrāniem Vilknadža lomā jaunākajā supervaroņu filmā “Dedpūls 3” (“Deadpool 3”).

Hjū Džekmena ģimene

gallery icon
26

Džekmens pirmo reizi Vilknadža lomā iejutās pirms 23 gadiem, kad 2000. gadā uz ekrāniem iznāca režisora Braiena Singera filma “X-cilvēki” (“X-Men”). Vilknadža loma sākotnēji bija rakstīta citam austrāliešu aktierim - Jaunzēlandē dzimušajam Raselam Krovam, kurš uzskatīja, ka Džekmens tajā būs pārliecinošāks. Hjū atceras, ka viņa sieva Debora Lī Fēnresa ieteikusi nepieņemt šo lomas piedāvājumu, jo viņai šis tēls šķitis “smieklīgs”.