foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Ārons Teilors-Džonsons ticies ar "Džeimsa Bonda" producentiem. Vai viņš būs nākamais superaģents?
Britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons. Vai viņš derēs nākamajai Džeimsa Bonda lomai?
Slavenības
2023. gada 5. janvāris, 15:07

Ārons Teilors-Džonsons ticies ar "Džeimsa Bonda" producentiem. Vai viņš būs nākamais superaģents?

Jauns.lv

Slavenās “Džeimsa Bonda” franšīzes producenti ir tikušies ar britu aktieri Āronu Teiloru-Džonsonu (32) un diskutējuši par viņa atbilstību slepenā aģenta 007 lomai, informē portāls “Puck News”.

Ziņojumā teikts, ka aktierim bijusi tikšanās ar “Džeimsa Bonda” filmu producenti Barbaru Brokoli, un tā noritējusi labi.

Britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons

gallery icon

Publikācijā norādīts, ka 32 gadus vecajam aktierim lieliski piestāv superaģenta 007 uzvalki, kā arī tas, ka producente Brokoli meklējot gados jaunāku britu vīrieti, kuram ir “sasniegumi, bet nav pārāk slavens”.  

Teiloram-Džonsonam iedalīta loma jaunajā projektā “Kraven the Hunter” no Zirnekļcilvēka sērijas un studijas “Universal” topošajā filmā “The Final Guy”, kurā galveno lomu atveidos Raiens Goslings.

foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press/Shutterstock/ Vida Press
Ārons Teilors-Džonsons un Breds Pits.

Barbara Brokoli iepriekš sniegtā intervijā izteikusies, ka jaunā filma būs kā Džeimsa Bonda varoņa izgudrošana no jauna un var paiet zināms laiks, līdz tiks atrasts īstais cilvēks.

2022. gadā apritēja 60 gadi, kopš uz ekrāniem iznāca pati pirmā filma par slaveno superaģentu 007. Pērn Daniels Kreigs atvadījās no šīs leģendārās lomas.

foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Ārons Teilors-Džonsons kā Džons Lenons filmā “Puisis no nekurienes. Būt Džonam Lenonam” (“Nowhere Boy”, 2009).

Britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons ir vislabāk pazīstams, atveidojot galveno lomu filmā “Kick-Ass: Jaunie supervaroņi” (2010) un tā 2013. gada turpinājumā, kā arī piedaloties “Marvel Cinematic Universe” filmās “Kapteinis Amerika: Ziemas kareivis” (“Captain America: The Winter Soldier”, 2014) un “Atriebēji: Ultrona laikmets” (“Avengers: Age of Ultron”, 2015).

Viņš piedalījies arī tādās filmās kā “Šanhajas bruņinieki” (“Shanghai Knights”, 2003), “Iluzionists” (“The Illusionist”, 2006), “Zagļu karalis” (“The Thief Lord”, 2006), “Anguss, stringi un ciešais skūpsts” (“Angus, Thongs and Perfect Snogging”, 2008), “Puisis no nekurienes. Būt Džonam Lenonam” (“Nowhere Boy”, 2009), “Mežoņi” (“Savages”, 2012), "Anna Kareņina" (“Anna Karenina”, 2012), “Godzilla” (2014), “Tenet” (2020) un “Ložu ekspresis” (“Bullet Train”, 2022).

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Filmas “Šanhajas burinieki” pirmizrādes vakarā 2003. gadā.

Par lomu psiholoģiskajā trillerī “Nakts dzīvnieki” (“Nocturnal Animals”, 2016) viņš saņēmis “Zelta globusa” balvu kategorijā “Labākais otrā plāna aktieris” un nominēts prestižajai Britu kino balvai BAFTA.

Teilora-Džonsona aktiera karjera aizsākās jau sešu gadu vecumā. 1999. gadā viņš uz skatuves spēlēja Šekspīra lugā “Makbets”, kur atveidoja Makdafa dēlu. 2003. gadā viņš iejutās gados jaunā Čārlija Čaplina lomā Džekija Čana un Ouvena Vilsona komēdijā “Šanhajas bruņinieki”, bet 2009. gadā filmā par Džonu Lenonu atveidoja mūziķi tīņa gados. 2012. gadā Teilors-Džonsons nospēlēja grāfu Vronski ekranizējumā par Annu Kareņinu.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Ārons Džonsons ar tolaik vēl draudzeni Semu Teilori-Vudu 2009. gadā.

2009. gadā pēc iepazīšanās filmas “Puisis no nekurienes. Būt Džonam Lenonam” uzņemšanas laukumā viņam izveidojās romantiskas attiecības ar režisori Semu Teilori-Vudu. Viņam tolaik bija 18 gadu, bet Teilorei-Vudai – 42.

2012. gadā pāris apprecējās. Pēc kāzām abi mainīja uzvārdus, turpmāk sevi dēvējot par Teiloriem-Džonsoniem.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Ārons Teilors-Džonsons (32) ar sievu Semu Teilori-Džonsoni (55) 2022. gada oktobrī.

Pārim ir divas kopīgas meitas, Āronam ir arī divas audžumeitas no sievas iepriekšējās laulības.

2015. gadā Ārons Teilors-Džonsons tika ierindots žurnāla “GQ” labāk ģērbto britu vīriešu skaitā.