foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
VIDEO: Aleks Boldvins šokēts, uzzinot, ka būs vectēvs
Aktieris Aleks Boldvins ar vecāko meitu Airlendu Boldvinu.
Slavenības
2023. gada 4. janvāris, 06:35

VIDEO: Aleks Boldvins šokēts, uzzinot, ka būs vectēvs

Jauns.lv

Holivudas aktiera un astoņu bērnu tēva Aleka Boldvina pārsteigums bija lasāms viņa sejā, kad bērni paziņoja, ka viņš drīzumā kļūs par vectēvu. Boldvina vecākā meita Airlenda, kas dzimusi aktiera laulībā ar kolēģi Kimu Beisingeri, šobrīd ar draugu ir pirmdzimtā gaidībās.

Aleka Boldvina sieva Hilarija Boldvina savā “Instagram” kontā ievietojusi mīlīgu video, kurā viņu kopīgā meita Karmena skaidro savām māsām un brāļiem, ka viņi visi drīz būs tantes un onkuļi, jo pusmāsai Airlendai gaidāms bēbis.

27 gadus vecā modele Airlenda Boldvina par grūtniecību paziņoja savā Jaungada ierakstā, to papildinot ar ultrasonogrāfijas attēlu.

Šo ziņu pārējai ģimenei pavēstīja 64 gadus vecā Aleka Boldvina meita Karmena (9). Aktieris kopā ar pārējiem bērniem tobrīd sēdēja uz dīvāna un šoks viņa sejā bija nepārprotams, kad Karmena brāļiem un māsām stāstīja par to, ka visi drīz būs tantes un onkuļi.

Šo aizkustinošo un amizanto privātās dzīves ainiņu tobrīd filmēja Aleka sieva Hilarija (38).

Kādā brīdī Aleks apjautājās, kas tad viņš būs. Pēc tam, kad Karmena paziņoja, ka viņš, protams, būs vectēvs, meitene piebilda – “Airlenda ir stāvoklī.” Saņemot šādu atbildi, nākamais opis aiz pārsteiguma pat aizklāja ar rokām seju.

Kad pirmais šoks bija garām, Aleks, Hilarija un viņu bērni, raugoties kamerās nosūtīja mīļus apsveikumus Airlendai ar gaidāmo māmiņas lomu.

Jaukajam ģimenes video Hilarija pievienojusi sekojošu komentāru: “No visiem šiem sajūsminātajiem mazajiem onkuļiem un tantēm, un vectēva Aleka un vecmāmiņas manis… Mēs esam tik laimīgi par jums, Airlenda un Andrē… Nevaram vien sagaidīt, kad satiksim mazo bēbi.”

Ainiņas no modeles Airlendas Boldvinas dzīves

Foto no aktieru Aleka Boldvina un Kimas Beisingeres meitas modeles Airlendas Bolvinas "Instagram" profila.

gallery icon

Atbildot uz apsveikumu, Airlenda komentāru sadāļā ierakstījusi: “Akkk, paldies, draugi. Mazās tantītes un onkulīši.” Savukārt Airlendas draugs komentāru sadāļā pievienojis sarkanu emocijzīmju sirsniņu.

Airlenda priecīgos jaunumus pavēstīja gadu mijā. Viņa publiskoja ultrasonogrāfijas attēlu, kam klāt pievienoja vienkāršu vēstījumu: “Laimīgu Jauno gadu!”, ko papildināja ar emocijzīmju sirsniņu.

Airlendai un viņas partnerim mūziķim RAC (īstajā vārdā Andrē Alenam Anžū) šis būs pirmais kopīgais bērns. Pāris ir kopā kopš 2021. gada.

Topošie vecāki pēc šī ieraksta publiskošanas saņēmuši simtiem apsveikumu. Sveicēju vidū bija arī modele Krisija Tīgena, dziedātāja un aktrise Ketrīna Galahere, kā arī modele un aktrise Braiena Holija.

Šis būs ne tikai Airlendas pirmais bērns, bet arī Aleka Boldvina pirmais mazbērns.

Aleka un Hilarijas Boldvinu ģimene Ņujorkā 2022. gada pavasarī

gallery icon

Aleks tikai pavisam nesen ar sievu Hilariju sagaidīja pasaulē kopīgo septīto bērnu. Viņa meitai Ilarijai ar gaidāmo mazbērnu būs tikai vairāku mēnešu liela gadu starpība.

Hilarija un Aleks ģimenē audzina Karmenu (9), Rafaelu (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2), Lūsiju (21 mēnesis) un Ilariju (2 mēneši).

Airlenda ir Aleka Boldvina vecākais bērns. Viņa dzimusi aktiera pirmajā laulībā ar Holivudas zvaigzni Kimu Beisingeri. Pāris laulību šķīra 2002. gadā.