foto: Publicitātes
Binnija Ārberga atklāj, kurš ir viņas dzīves svarīgākais vīrietis
Binnija raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas".
Slavenības
2023. gada 3. janvāris, 06:11

Binnija Ārberga atklāj, kurš ir viņas dzīves svarīgākais vīrietis

Žurnāls "Kas Jauns"

TV3 šova "Gandrīz ideālas vakariņas" sezona aizvadītā gada beigās noslēdzās ar brīnišķīgu Ziemassvētku atmosfēru četru slavenību mājās. Tostarp viesus savās mājās uzņēma arī skaistuma un sajūtu salona "BBbinnija" īpašniece Binnija Ārberga. 

Uzņēmējas Binnijas Ārbergas sapņu zeme esot Francija, tāpēc arī savus viesus – ēst gatavošanas entuziasti un bijušā latviešu basketbolista Andra Biedriņa sievu Madaru Biedriņu, TV personību Armandu Simsonu un "Rimi" Rīgas maratona organizatoru un uzņēmēju Aigaru Nordu – namamāte cienāja ar ēdieniem, kas saistīti ar Franciju. Binnija bija devusi ēdieniem interesantus nosaukumus, piemēram, uzkodās pasniegtās austeres nodēvēja par "Lodes pār Brodveju", pamatēdienā bija tītara gaļas ragū ar kartupeļu biezeni "Gads Provansā", bet desertā cienāja ar melnās šokolādes musu un svaigu ķiršu mērci, kam dots nosaukums "Apgrieztais Eifelis".

foto: Publicitātes
Raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas".

Lai sagādātu nepieciešamos pārtikas produktus vakariņu pagatavošanai, Binnija uz veikalu iepirkties devās kopā ar savas dzīves svarīgāko vīrieti – dēlu Luisu, kas gan palīdzēja mammai rosīties virtuvē, gatavojot ēdienu, gan arī tovakar uzņēmās galvenā viesu izklaidētāja lomu.

foto: Publicitātes
Dēls māti pavada arī iziešanās sabiedrībā.

Binnijas dēls sniedza tik aizkustinošu priekšnesumu, atskaņojot uz klavierēm Ziemassvētku ieskaņas melodiju "Klusa nakts, svēta nakts", ka viesi pat nobirdināja aizkustinājuma asaras.
Viesi atzina, ka Binnija ir cilvēks ar lielu harismu un spēcīgu auru. Viņu raksturojot, vairākkārt izskanēja, ka Binnija ir romantiska un sievišķīga sieviete.

Binnija rīko tradicionāli skaļu un apmeklētu BBballīti draugiem

gallery icon

Raidījuma laikā pati namamāte neslēpa arī savas emocijas un aizkustinājuma asaras, stāstot un rādot savā dzīvē mīļas un nozīmīgas lietas. “Dažreiz ir jāparaugās uz tiem skaistajiem mirkļiem, kas ar mums ir notikuši, lai ietu tālāk un būtu vēl skaistāk,” tā Binnija.

foto: Ekrānuzņēmums
Binnija ar dēlu.

Uzņēmējas dēls, kuram ir doti divi vārdi Rodrigo Luiss, pasaulē nāca 2016. gada 22. martā Binnijas attiecībās ar Matīsu Upleju, kas tobrīd darbojās kā ugunsdzēsējs un dīdžejs. Ārberga un Uplejs savas attiecības oficiāli nebija reģistrējuši, bet atvasei tika dots tēva uzvārds. Līdz ar mazuļa piedzimšanu Binnijai piepildījies ilgi lolotais sapnis. Kļūt par māmiņu viņa alka jau gadiem, tomēr liktenis bija lēmis nesteigties.

foto: Ekrānuzņēmums
Binnija ap kreiso roku nesā sarkanu dzijas dzīparu. Līdzīgs dzīpariņš ir arī redzams uz labās rokas viņas dēlēnam Luisam. Dažādās pasaules kultūrās un reliģijās šim dzīparam ir atšķirīga nozīme, bet vienojošais elements ir aizsardzība.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!