foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Emīlija Ratažkovski un Pīts Deividsons šķiras pēc vienu mēnesi ilga randiņu perioda
Emīlija Ratažkovski un Pīts Deividsons pirms mēneša.
Slavenības
2022. gada 28. decembris, 14:45

Emīlija Ratažkovski un Pīts Deividsons šķiras pēc vienu mēnesi ilga randiņu perioda

Jauns.lv

Emīlija Ratažkovski un Pīts Deividsons pagājušajā mēnesī atklāja plašākai sabiedrībai, ka ir pāris. Viņi kopā apmeklēja sporta pasākumu Ņujorkā. Taču tagad, četras nedēļas vēlāk, kļuvis zināms, ka šīs romantiskās attiecības ir beigušās.

Emīlijas Ratažkovski un Pīta Deividsona romāns ir beidzies – tikai mēnesi pēc tam, kad viņi savas attiecības atklāja plašākai sabiedrībai.

31 gadu vecā modele Emīlija un 29 gadus vecais komiķis Pīts izskatījās tik iemīlējušies, kad 27. novembrī Medisonskvērgārdenā apmeklēja “Knicks” spēli.

Emīlija Ratažkovski un Pīts Deividsons apmeklē basketbola spēli 2022. gada 27. novembrī

gallery icon

Drīz vien parādījās ziņas, ka izskatīgo pāri vieno romantiskas jūtas. Emīlija jūlijā bija šķīrusies no vīra Sebastiana Bēra-Maklarda (41), bet Pīts augustā izbeidzis attiecības ar 42 gadus veco realitātes šova zvaigzni Kimu Kardašjanu.

Taču tagad atklājies, ka Pīta un Emīlijas karstā romantika ir apdzisusi un beigusies – tikai četras nedēļas pēc tam, kad tā tikko bija sākusi uzplaukt.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Emīlija Ratažkovski ar vīru Sebastianu Bēru-Maklardu 2018. gadā.

Kāds vārdā nenosaukts paziņa pavēstījis “PageSix”: “Viņu dēka ir pārformējusies uz draugu attiecībām… ar viņiem abiem viss ir labi.”

Lai gan viņu romantiskajām attiecībām nebija lemts ilgs mūžs, Pīts un Emīlija par to neskumst un laiku lieki netērē.

“PageSix” raksta, ka Pītam ir modusies romantiska interese par melnās komēdijas “Vieni vienīgi līķi” (“Bodies Bodies Bodies”) kolēģi Čeisu Sū Vondersu (26). Abi jau vairākkārt esot manīti kopā.

foto: Lauren Menowitiz/Shutterstock/ Vida Press
Pīts Deividsons un Čeisa Sū Vondersa šā gada 15. decembrī.

Izdevums vēsta: “Viņi redzēti pie Pīta dzīvokļa, kopā iepērkoties “Whole Foods” veikalā Bruklinā un apmeklējot “Rangers” spēli.”

Savukārt Emīlija redzēta skūpstāmies ar mākslinieku Džeku Grīru.

Modele nesen kādā no intervijām atzinusies, ka vēlas atgriezties randiņu pasaulē. Viņa atklājusi, ka pēc šķiršanās no vīra, ar kuru bija kopā četrus gadus, lejuplādējusi randiņu aplikāciju.

Viesojoties podkāstā, Ratažkovski sacīja: “Es nodomāju – pie velna. Es sajutu izaicinājumu, jo tik daudzi cilvēki man teica, lai neizmantoju šo aplikāciju.”

Emīlija ar aktieri un producentu Sebastianu Bēru-Maklardu apprecējās 2018. gadā tikai pēc dažām randiņu nedēļām.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar nepilnas divas nedēļas veco dēlu

gallery icon

2021. gada martā pasaulē nāca viņu kopīgais dēls. Fani bija pārsteigti, atklājot, ka jau šā gada jūlijā pāris pārtraucis attiecības un septembrī uzsākts oficiāls laulības šķiršanas process.

Savukārt Pīts, kurš jau agrāk bija zināms kā Holivudas skaistāko sieviešu brunču mednieks, turpina papildināt aizvien pieaugošo daiļavu, ar kurām ir saticies, sarakstu.

Kima Kardašjana “Met Gala 2022” ballē tērpusies Merilinas Monro leģendārajā kleitā

gallery icon

Savulaik Deividsons bija saderinājies ar dziedātāju Arianu Grandi. Viņa bijušo draudzeņu sarakstā ir aktrise Keita Bekinseila, modele Kaija Gerbere, Endijas Makdauelas meita Margareta Kvailija, aktrise Fēbe Dainevora un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana.