foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Vai 76 gadus vecā popzvaigzne Šēra saderinājusies? Atrādīts žilbinošs gredzens
Leģendāra popzvaigzne Šēra
Slavenības
2022. gada 27. decembris, 14:55

Vai 76 gadus vecā popzvaigzne Šēra saderinājusies? Atrādīts žilbinošs gredzens

Jauns.lv

ASV popdziedātāja Šēra sociālajos tīklos publicējusi bildi ar iespaidīgu, dimantiem rotātu gredzenu, tādējādi liekot domāt, ka ir saderinājusies ar savu draugu, 36 gadus veco mūzikas producentu un ierakstu firmas “Def Jam” vadītāju Aleksandru Edvardsu.

Fotogrāfiju ar žilbinošo gredzenu Šēra tviterī ievietoja Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, norādot, ka tā ir dāvana no Aleksandra.

"Man trūkst vārdu," teikts fotogrāfijas aprakstā.

Fotoattēls sociālajos tīklos ātri vien izraisīja rezonansi un baumas par pāra saderināšanos, bet pati Šēra jau pēc dažām stundām no jauna publicēja gredzena bildi, piebilstot: "Es to publicēju, jo viņa nagi ir tik forši."

Zināms, ka savas jaunās attiecības plašākai publikai Šēra apstiprinājusi vien šī gada novembrī. Māksliniece padalījusies ar sava jaunā partnera attēlu, apliecinot, ka mīļotais pret viņu izturas “kā pret karalieni”.

Šēra ar jauno draugu Aleksandru Edvardsu

gallery icon

Dziedātāja atklāj, ka Aleksandrs Edvardss jau esot iepazīstināts ar viņas ģimeni. Šēra arīdzan nolikusi pie vietas kritiķus, kam lielā gadu starpība ar mīļoti vīrieti šķiet nepieņemama, pasakot – “Mīlestība nepazīst matemātiku!”

Kad viens no faniem lūdza apstiprināt šīs attiecības, Šēra to izdarīja ar virkni emociju zīmēm, un atklāja, ka abi pirmo reizi tikušies Parīzes modes nedēļas laikā oktobrī.

Šēra „Billboard 2017” balvu ceremonijas vakarā

2017. gada „Billboard” ceremonijas vakarā popzvaigzne Šēra saņēma Ikonas balvu par mūža ieguldījumu un priecēja publiku ar diviem priekšnesumiem. Viņa ...

gallery icon

Zināms, ka Šēra bijusi precējusies divas reizes - 1964. gadā ar dziedātāju Soniju Bono un 1975. gadā ar mūziķi Gregoriju Olmens. Šērai katrā laulībā dzimis viens bērns.

Šēras dēls ievērojami nokrities svarā

gallery icon

Šēras skatuves un ikdienas tērpi aizvadīto gadu laikā

gallery icon

Tēmas