"Jumpravas" 35.gadadienai veltītais koncerts "Arēnā Rīga"

28.novembrī notika grupas "Jumprava" 35.gadadienai veltīts koncerts "XO", atzīmējot grupas "kvalitatīvo brieduma pakāpi".

gallery icon
Slavenības
2022. gada 27. decembris, 12:12

"Jumpravas" mūziķis Aigars Krēsla iziet sabiedrībā ar jaunu draudzeni

Žurnāls "Kas Jauns"

Grupas "Jumprava" mūziķis Aigars Krēsla (59), kam pērn izira kopdzīve ar draudzeni, ilgi vientuļš nepaliek. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", gada izskaņā viņš manīts, vakaru pavadot kopā ar jaunu, gaišmatainu dāmu.

Vēl vasarā Aigars Krēsla dzīvoja Raunā un stāstīja, ka kopš izšķiršanās no dzīvesbiedres Sandras “sametis kopā kauliņus” ar draugiem un grupas biedriem Aigaru Graubu un Aigaru Grāveru, kam arī izjukušas ģimenes.

Visi trīs vīri bija apmetušies katrs savos apartamentos Brīvzemnieku mājās, ko Grauba pirms daudziem gadiem iegādājies kā "Jumpravas" radošo rezidenci, un Krēsla atzina – darāmā saimniecībā tik daudz, ka par sievietēm domāt pat neesot laika. Turklāt tobrīd Krēslam bija diendienā jāatrodas mājās, lai rūpētos par nesen kucei sadzimušajiem tīršķirnes labradora kucēniem. Taču nu kucēni jau kādu laiku ir pie jaunajiem saimniekiem un krietni paaugušies, un Aigars Krēsla atkal ir “uz brīvām kājām”.

Nesen viņš pat bija atbraucis no Raunas uz Rīgu, lai noskatītos grupas biedra Aigara Graubas jaunāko kino veikumu – ģimenes komēdiju "Circenīša Ziemassvētki". Sākumā kinoteātra "Citadele" gaitenī jau labu laiku pirms seansa sākuma atnākušais Krēsla uzturējās viens, laiku vadīdams tērzējam ar sastaptajiem paziņām. Staltais mūziķis izskatījās lieliskā noskaņojumā.

Ģimenes filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde

Ceturtdien, 17. novembrī, piedzīvota Aigara Graubas komēdijas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde.

gallery icon

Un pēc brīža pie apvāršņa parādījās mūziķa labās omas iegansts – apburoša gaišmataina dāma īsā košsarkanā kleitiņā. Abi satikās foajē un kino zālē devās kopā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aigars ar jauno draudzeni.

Žurnāls "Kas Jauns" uzzināja, ka "Jumpravas" mūziķa pavadone ir Rīgā pieprasīta un zināma interjera māksliniece Aija Raiba. Viņa šogad izpelnījusies ievērību un godu būt modes un stila žurnāla "Pastaiga" sasniegumu topā, kurā izceltas Latvijas gada sievietes arhitektūrā, dizainā un modē . Tāpat pirms dažiem gadiem Aija kļuvusi par Latvijas Dizaineru savienības balvas dizainā laureāti, un šo panākumu sasniegusi ar biznesa augstskolas "Turība" ēku kompleksa fasādes krāsojuma risinājumu.

Iepriekš Aigars Krēsla bija kopā ar bankas darbinieci Sandru Paegli un, tieši viņas iedvesmots, pameta Rīgas dzīvi un apmetās mīļotās jauniegādātajā lauku mājā Raunā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar iepriekšējo draudzeni Sandru Paegli Aigars Krēsla kopā pameta Rīgu un pārcēlās uz Raunu. Tomēr abu attiecības nu izirušas.

Pēc laika gan sieviete esot sapratusi, ka lauki tomēr nav viņas “stihija”, un mūziķi mudinājusi atgriezties Rīgā. Abu attiecības tomēr beigušās, un Krēsla palicis dzīvot iemīļotajā Raunā, kurp pārcēlušies arī viņa grupas biedri.

Tā Raunā saimnieko Aigars Krēsla

Tā Raunā saimnieko Aigars Krēsla.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!