foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Seriāla "Intrigante" zvaigzne dzimusi cietumā, Harelsona tēvs ir algots slepkava - slavenību kriminālā pagātne
Leitone Mīstere.
Slavenības
2022. gada 30. decembris, 06:12

Seriāla "Intrigante" zvaigzne dzimusi cietumā, Harelsona tēvs ir algots slepkava - slavenību kriminālā pagātne

Žurnāls "Kas Jauns"

Šie populārie cilvēki uzauguši ģimenēs, kurās likuma ievērošana nebija obligāta. Un tomēr viņiem ir izdevies “izrauties”, bet ne noliegt, ka kriminālā vēsture viņus ir ietekmējusi.

Leitone Mīstere ir dzimusi cietumā

Seriāla "Intrigante" zvaigzne aktrise Leitone Mīstere ir uzaugusi ģimenē, kuras “bizness” vēl pirms viņas dzimšanas ir bijusi narkotiku pārvadāšana. Mamma, tante, vectēvs un tēvs tika arestēti par marihuānas ievešanu no Jamaikas ASV, un mamma Konstance Mīstere par to saņēma sodu – 10 gadus cietumā. Tobrīd viņa bija stāvoklī, un meita piedzima cietuma slimnīcā. Pēc pāris mēnešiem viņa dzīvoja pie vecmāmiņas.

foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Leitone Mīstere.

“Tas mani attur no cilvēku tiesāšanas, īpaši par viņu pagātni. Vai viņu vecāku pagātni,” apgalvo aktrise. Tomēr vēsture seko ik uz soļa: aktrise māti par izspiešanu ir iesūdzējusi tiesā, bet māte – par to, ka meita esot pret viņu lietojusi agresiju: “Tas viss man ļauj novērtēt to, kas man ir. Manai ģimenei ir traka vēsture, iespējams, trakākā, kāda dzirdēta. Atskatoties redzu arī pozitīvo. Nebija viegli, bet es rotaļājos pagalmā, devos uz pludmali... Bija savi priecīgie, foršie mirkļi,” atzīst aktrise.

Vudija Harelsona tēvs ir algots slepkava

Aktieris Vudijs Harelsons, runājot par savu tēvu Čārlzu Harelsonu, izmanto apzīmējumus “krāpnieks”, “sliktais zēns”, kurš “daudz naudas pelnīja ar azartspēlēm”.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Vudijs Harelsons.

Kā izrādās, Čārlzs esot “piestrādājis” arī kā algots slepkava un par savu lomu Teksasas tiesneša Džona H. Vuda Juniora nāvē (baumo, ka esot arī bijis iesaistīts Džona Kenedija slepkavībā) saņēmis divus mūža ieslodzījumus. 2007. gadā viņš nomira Kolorādo cietumā. “Viņš bija inteliģents, bet izvēlējās nepareizo ceļu,” skaidrojis aktieris. “Viņš ilgu laiku ir pavadījis ieslodzījumā… Par slepkavību. Viņš cietumā bija no 1968. līdz 1979. gadam un tad, gadu pavadījis brīvībā, atkal atgriezās cietumā, un nekad no tā vairs neiznāca.”

Tyga tēvs visu mūžu cietumā

Maikls Rejs Ndžuens-Stīvensons ir labāk zināms ar repa skatuves vārdu Tyga.

Reperis Tyga juvelierizstrādājumu veikalā

Reperis Tyga ir 2 miljonus dolāru vērta kapitāla īpašnieks. Nesen mūziķis ar pavadošo svītu devies uz juvelierizstrādājumu veikalu Ņujorkā, kur ...

gallery icon

Pārdevis miljoniem mūzikas albumu, bet par savu privāto dzīvi (neskaitot mīlas likstas ar Black Chyna un Kailiju Dženeri) ir runājis maz. Tikai 2016. gadā viņš sociālajā tīklā "Twitter" nopublicēja vēstuli, ko viņam atsūtījis bioloģiskais tēvs Stīvijs Stīvensons, kas tobrīd ieslodzījumā bija pavadīja jau 25 gadus. Tyga atklāja, ka savu tēvu nekad neesot saticis, jo drīz pēc repera dzimšanas kontakts esot pārtrūcis, un, kad zēnam bija divi gadi, tēvs sāka izciest mūža ieslodzījumu par cilvēka nolaupīšanu un narkotiku tirdzniecību. Pašlaik viņš mitinās Solano štata cietumā Kalifornijā.

Tobija Magvaira tēvs aplaupījis banku

Lai gan aktieris Tobijs Magvairs savas karjeras laikā nopelnījis miljonus ar supervaroņu atveidošanu, viņa tēva finansiālā situācija ir bijusi skumjāka.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Tobijs Makgvairs.

1993. gadā, kad Tobijs filmējās drāmā Šī puiša dzīve, tēvs Vinsents Magvairs savā dzimtajā pilsētā Resedā (Kalifornijā) aplaupīja banku. Tēva māsa esot nesen nomirusi ar vēzi, un viņš adoptējis divus viņas bērnus. Baidoties, vai varēs atļauties bērnus uzaudzināt, Vinsents izvēlējās dramatisku soli – gaišā dienas laikā doties uz "Coast Federam Savings" banku. “Vinsents ienāca bankā, iedeva kasierei zīmīti, kurā pieprasīja naudu un norādīja, ka viņa kabatā ir ierocis,” vēstīja aculiecinieki. Policija vīrieti drīz vien aizturēja, un Vinsents Magvairs cietumā pavadīja divus gadus.

Terensa Hauarda tēvs nodūris cilvēku rindā pie Santaklausa

Aktiera un mūziķa Terensa Hauarda glamūrīgās dzīves “kauna traips” ir viņa bērnības atmiņas par tēvu.

foto: Express Syndication / Vida Press
Terenss Hauards.

Hauardu ģimene – pats Terenss, viņa divi brāļi un vecāki Tairons un Anita – 1971. gadā, Ziemassvētku laikā, esot devušies uz lielveikalu Klīvlendā, lai satiktu Santaklausu. Liecinieku teiktais atšķiras, bet pati Anita apgalvo, ka kāds vīrietis esot nekaunīgi iestājies rindā, vairākas reizes iespēris vīram pa cirksni, bet vīrs viņu līdz nāvei sadūris. “Es stāvēju tēvam līdzās un visā noraudzījos. Viss notika tik ātri – asinis bija uz mēteļiem un mūsu žaketēm, tad tētis bija uz galda, un tad tētis ir cietumā,” atceras Terenss. Beigu beigās Tairons tika sodīts ar 11 mēnešiem cietumā.

Kianu Rīvsa tēvs – heroīna tirgonis

Aktieris ar savām kino lomām ir nesis cilvēkiem prieku, bet viņa paša dzīve ir traģēdiju pilna – draudzene Dženifera Saima laida pasaulē abu mazuli (1999) un gadu vēlāk mira autoavārijā, savukārt tēvs Semjuels Rīvss ģimeni pametis, kad bērni vēl bijuši mazi.

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon

Kā stāstījis Kianu, tēvu pēdējo reizi saticis ap 1978. gadu, 13 gadu vecumā. Tēvs presē dievojies, ka centies ar dēlu sazināties, bet, viņaprāt, tas nav izdevies heroīna atkarības dēļ. Semjuels 1992. gadā arestēts Havaju lidostā par narkotiku pārvadāšanu un cietumā no desmit piespriestajiem gadiem pavadījis divus. Narkomāns 2018. gadā nomiris, bet Kianu neesot ieradies pat uz piemiņas ceremoniju.

Lilijas Alenas tēvs ir daudzpusīgs noziedznieks

Mūziķes Lilijas Alenas tēvs ir aktieris Kīts Alens, kas jau kopš jaunības gadiem ir bijis sarežģītās attiecībās ar likumu – jau 13 gadu vecumā izmests no skolas, 15 gados atkārtotu zādzību dēļ ievietots jauniešu pāraudzināšanas centrā. Viņš pat ir sēdējis cietumā par Londonas kluba "Zanzibar" demolēšanu 80. gados un narkotiku pārdošanai izmantojis savus bērnus kā alibi.

foto: Vida Press
Lilija Alena ar tēti Kītu.

Džekija Čana mamma – opija tirgone

Aktiera Džekija Čana ģimenes stāsts ir kā pasaka. Viņa mamma Lī-Lī, lai iztiktu, esot tirgojusi opiju. Reiz viņu pieķēra policists vārdā Čārlzs. Vīrietis viņu ne tikai esot atbrīvojis, bet arī ļāvis opiju paturēt. Un Čārlzs kļuva par Čana tēvu.

Džekijs Čans Jelgavā

gallery icon