foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - piedzīvojumi visai ģimenei, komēdija, kas nenoveco, un Ziemsvētku izlase
Kadrs no "Viens pats mājās".
TV
2022. gada 23. decembris, 17:36

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - piedzīvojumi visai ģimenei, komēdija, kas nenoveco, un Ziemsvētku izlase

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties piedzīvojumu filmu "Riekstkodis un četras valstības", komēdiju "Tāda ir mīlestība" un daudzas jo daudzas Ziemsvētku filmas.

Piedzīvojumi būs bīstami

"Riekstkodis un četras valstības" ("The Nutcracker and the Four Realms") stāsta par Klāru un viņas piedzīvojumiem.

Saņēmusi neparastu Ziemassvētku dāvanu, Klāra dodas aizraujošā piedzīvojumā uz pavisam neparastām un noslēpumainām vietām – Sniegpārsliņu zemi, Ziedu zemi un Saldumu zemi. Taču Klārai ir jānokļūst arī ceturtajā valstībā, kurā viņas piedzīvojumi kļūst bīstami, jo viņai nāksies uzņemties vadību jau sen iesāktā cīņā par šīs valstības glābšanu...

Piedzīvojumu fantāzijas filmu "Riekstkodis un četras valstības" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" latviešu vai angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Tāda ir mīlestība

Nākamgad šai filmai apritēs jau 20 gadu! Bet romantiskā komēdija "Tāda ir mīlestība" ("Love Actually") savu aktualitāti nezaudē.

Romantiskā komēdija "Tāda ir mīlestība" miljoniem cilvēku ir neatņemama sastāvdaļa Ziemsvētku laikā. Ik gadus tā tiek skatīta atkal un atkal. Režisors Ričards Kērtiss, aktieri Hjū Grānts, Lora Linnija, Emma Tompsone, Bils Naijs, Keira Naitlija, Laiems Nīsons, Kolins Fērts, Rovans Atkinsons – viņi visi radīja mums īstu Ziemsvētku klasiku! Filmu, kuru sākumā kritiķi nemaz tik vienprātīgi neslavēja, bet kas gadu gaitā iekarojusi skatītāju sirdis visā pasaulē.

Ziemsvētku izlase

Svētku laikā iepriecini sevi un ģimeni ar gan jau par klasiku kļuvušām filmām, gan pavisam jauniem kinodarbiem.

Īpašajā "Tet TV+" sadaļā "Ziemassvētku izlase" varat skatīties pašmāju filmas "Ziemassvētku jampadracis", "Bize un Neguļa", "Jaungada taksometrs".

Tāpat piedāvājumā ir svētku klasika – protams, "Viens pats mājās"! Kopā ar mazajiem iespējams lūkoties animācijas darbus "Grinčs" ("The Grinch"), "Ledus sirds" ("Frozen") un "Polārlācis Norms" ("Norm of the North"), arī Harija Potera sāgu, bet neparastākam svētku noskaņojumam, kad bērni jau devušies pie miega, – "Krampus" ("Krampus"), "Resnulis" ("Fatman"), "Klusā nakts" ("Silent Night"), "Melnie Ziemassvētki" ("Black Christmas") un "Ļaunais Santaklauss" ("Bad Santa").