Tas ir oficiāli. Draugs apstiprina, ka Breds Pits satiekas ar Inesi de Ramonu
foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Breds Pits.
Slavenības
2022. gada 23. decembrī, 05:50

Tas ir oficiāli. Draugs apstiprina, ka Breds Pits satiekas ar Inesi de Ramonu

Jauns.lv

Sešus gadus pēc šķiršanās no sievas aktrises Andželinas Džolijas nu Holivudas zvaigzni Bredu Pitu (59) vienojot romantiskas jūtas ar Inesi de Ramonu (29), apliecinājis kāds vārdā nenosaukts avots.

Tas ir oficiāli. Draugs apstiprina, ka Breds Pits ...

Šis zinātājs žurnālam “Us Weekly” pastāstījis, ka Breds Pits un seriāla “The Vampire Diaries” aktiera Pola Veslija bijusī sieva šobrīd vēl esot tikai sava romāna “agrīnā stadijā”.

“Breds un Inese tagad oficiāli satiekas,” apliecinājis zinātājs. “Viņi patiešām izbauda viens otra sabiedrību un lieliski pavada laiku agrīno attiecību sākumposmā.”

“Bet viņi aizvien turpina viens otru iepazīt,” papildinājis avots.

Par Pita un Ramonas romantiskajām attiecībām pirmās baumas parādījās aizvadītajā mēnesī, kad abi bija redzēti kopā apmeklējam Bono koncertu Losnadželosā, un aculiecinieki apgalvojuši, ka viņu ķermeņa valoda likusi noprast, ka te ir kas vairāk par tikai draudzību.

Pēc tam Inese apmeklējusi sešu bērnu tēva Breda Pita dzimšanas dienas ballīti, kur viņa ar gaviļnieku redzēta apskaujamies un koķetējam.

Kā vēsta slavenību žurnāls “People”, Pits un Ramona jubilejas pasākumā tērzējuši ar citiem viesiem, tajā pašā laikā stāvot viens otru apskāvuši.

Vārdā nenosauktais paziņa arīdzan norādījis, ka Breds plānojot gadu miju pavadīt kopā ar Inesi.

Inese de Ramona iepriekš bijusi precējusies ar aktieri Polu Vesliju no seriāla “The Vampire Diaries”. Tikai šā gada septembrī kļuvis zināms par abu šķiršanos.

Inese bija aktiera Pola Veslija otrā sieva. Pirms tam viņš bija precējies ar aktrisi Toriju Devito, ar kuru iepazinās filmas “Killer Movie” uzņemšanas laikā 2007. gadā. Pāris apprecējās 2011. gadā, bet 2013. gadā laulību šķīra. Ar otro sievu Inesi de Ramonu aktieris apprecējās 2019. gadā.

Pati Inese strādā par veselīga dzīvesveida treneri.

Žurnāls “People” par Pola Veslija un Ineses de Ramonas šķiršanos rakstīja septembrī, norādot, ka laulātais pāris dzīvojot šķirti jau vairākus mēnešus.

“Viņu lēmums šķirties ir abpusējs un tika pieņemts pirms pieciem mēnešiem,” norādīja pārstāvis. “Viņi lūdz privātumu šajā laikā. Tas nozīmē, ka šī laulība izira jau šā gada aprīlī.