foto: CAMERA PRESS/Ricky Swift / Vida Press
Džonijs Deps un Ambera Hērda pēc prāvas par apmelošanu beidzot panākuši vienošanos
Ambera Hērda un Džonijs Deps 2015. gadā.
Slavenības
2022. gada 21. decembris, 06:28

Džonijs Deps un Ambera Hērda pēc prāvas par apmelošanu beidzot panākuši vienošanos

Jauns.lv

36 gadus vecā aktrise Ambera Hērda paziņojusi, ka izdarījusi izvēli par labu miera izlīgumam, jo "zaudējusi ticību ASV tiesu sistēmai".

Ambera Hērda savā “Instagram” kontā paziņojusi, ka izvēle bijusi grūta un viņas lēmums “nav piekāpšanās akts”. Aktrise nolēmusi izlīgt mieru ar bijušo vīru, lai gan vēl šā gada sākumā Ambera un Džonijs Deps zvērinātajiem atklāti stāstīja kompromitējošas intīmas detaļas par savām attiecībām.

Toreiz piesēdētāji secināja, ka Hērda ir nomelnojusi Depa vārdu ar savu paziņojumu par cietsirdīgu izturēšanos. Aktrise pat iesniedza apelāciju šajā lietā - ar lūgumu atcelt zvērināto spriedumu vai noteikt jaunu tiesvedību.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

“Es pieņemu šo lēmumu pēc tam, kad esmu zaudējusi ticību Amerikas tiesu sistēmai, kur manas neaizsargātās liecības kalpoja kā izklaide un barība sociālajiem tīkliem. Pēc ilgām pārdomām esmu pieņēmusi ļoti grūtu lēmumu noregulēt neslavas celšanas lietu, ko pret mani Virdžīnijas štatā ierosināja mans bijušais vīrs,” raksta Ambera Hērda.

Hērdas apdrošināšanas kompānija Depam par lietas izbeigšanu izmaksās vienu miljonu dolāru. Tajā pašā laikā nepastāv nekādu ierobežojumu, kas liegtu aktrisei turpmāk publiski izteikties par bijušo vīru un šķiršanos.

Tomēr, kā ziņo Hērdas pārstāvji, viņa “ar nepacietību gaida iespēju turpināt savu dzīvi, kā bija to plānojusi darīt pirms sešiem gadiem”.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon

“Viņa vēlas atstāt šo nepatīkamo epizodi pagātnē un atgriezties pie tā, kas viņai dzīvē patīk - karjeras, ģimenes un savām personīgajām darīšanām,” norādījis vārdā nenosauktais informators.

Sešas nedēļas ilgušo tiesas procesu pārraidīja televīzijā: konflikts piesaistīja plašu sabiedrības uzmanību. Bijušā pāra šķiršanās tika noslēgta jau 2017. gadā. Tiesas procesā abi aktieri prezentēja divas pilnīgi atšķirīgas savu attiecību versijas un savstarpēji apsūdzēja viens otru nepiedienīgā uzvedībā un vardarbībā. Lielākā daļa zvērināto nostājās 59 gadus vecā Džonija Depa pusē un pieņēma lēmumu, ka aktierim kā kompensācija par morāliem un materiāliem zaudējumiem ir jāsaņem 12 miljoni ASV dolāru.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon