foto: Bad Wolf/BBC/HBO
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - izdzīvošanas drāma, tumšs seriāls un jautrs lācēns
Kadrs no "Tumšās matērijas".
TV
2022. gada 13. decembris, 17:29

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - izdzīvošanas drāma, tumšs seriāls un jautrs lācēns

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties drāmu "Kritiens", seriāla "Tumšās matērijas" jauno sezonu un "Ričija Rū pasakas".

Pārkāpt robežas

Labākajām draudzenēm Bekijai un Hanterei dzīve ir saistīta ar baiļu pārvarēšanu un savu iekšējo robežu pārkāpšanu.

Taču pēc tam, kad viņas ir uzkāpušas vairāk nekā 600 metru augstumā, nomaļa un pamesta televīzijas torņa virsotnē, viņām vairs neizdodas atgriezties lejā. Tagad Bekijas un Hanteres draudzība un kāpšanas prasme tiks pakļautas vēl nebijušam izdzīvošanas testam.

Tumšās matērijas

Seriāla "Tumšās matērijas" ("His Dark Materials") jaunākā sezona sola pieturēties pie oriģinālās romānu sērijas vēstījuma un tēmām, smeļoties teoloģisku iedvesmu ne tikai no Bībeles, bet arī dzejnieka Viljama Bleika grāmatas "Debesu un elles laulība".

Jaunā, trešā sezona solās būt daudz tumšāka, dziļāka un dīvaināka nekā iepriekš. Lords Asriels pulcē milzīgu armiju, lai rīkotu sacelšanos pret autoritāti, jo Maģistērijs cer nogalināt Liru, pareģoto otro Ievu.

Ričija Rū pasakas

Sirsnīgos un pamācošos stāstiņus un jau iemīļotās dziesmas, kas ieved lācēna Ričija Rū un viņa draugu jauno piedzīvojumu pasaulē, papildinās divas jaunas, vēl neredzētas sērijas.

"Ričija Rū pasakas" prezentācija

Lieli un mazi Ričija Rū atbalstītāji šodien apmeklēja īpašu pasākumu, kurā kopā ar Ričiju Rū, Lauri Reiniku un Rūtu Reiniku-Preisu ...

gallery icon

Ričijs Rū ir ticis pie ģitāras, izgudrotājs Kurmis ir uzbūvējis olu, dziedošo Vardi un Peles ģimeni ir piemeklējušas šādas un tādas ķibeles, Zaķēns ar Ričiju Rū ir iemācījies dalīties un kopīgi gatavojas Ziemassvētkiem.

Koncertuzvedums "Ričijs Rū rīko koncertu"

Kadri no Reiniku ģimenes un draugu koncertuzveduma "Ričijs Rū rīko koncertu" pirmizrādes un aizkulisēm.

gallery icon

Stāstiņi par draudzību, uzticēšanos, drosmi, prieku un mīlestību pret dabu un tiem, kas mums apkārt, skatāmi "Tet TV+ Filmas un seriāli". Jaunās sērijas – no 15. decembra.

Tēmas