Niks Kārters - jauns, skaists un slavens

Niks Kārters - viens no leģendārās amerikāņu grupas "Backstreet Boys" dalībniekiem.

gallery icon
Slavenības
2022. gada 9. decembris, 11:21

“Backstreet Boys” seksa simbolu Niku Kārteru apsūdz ar autismu un cerebrālo trieku sirgstošas sievietes izvarošanā

Daily Mirror/Jauns.lv

Viens no leģendārās puišu grupas “Backstreet Boys” dalībniekiem Niks Kārters tiek apsūdzēts izvarošanā. Apsūdzību pret slaveno mūziķi cēlusi  Šenona Rūta, kura sirgst ar autismu un cerebrālo trieku.

Īpaši sasauktā preses konferencē 39 gadus vecā Šenona Rūta asarām acīs atklāja, ka Karters viņu izvarojis 2001. gadā pēc “Backstreet Boys” koncerta Takomā, Vašingtonas štatā. Tolaik Šenonai Rūtai esot bijis 17 gadu. Viņa atklāj, ka pēc koncerta viņa stāvējusi rindā pēc autogrāfa pie grupas autobusa. “Backstreet Boys” zvaigznes esot aicinājušas viņu autobusā, kam jaunā meitene esot piekritusi.

Preses konferencē Rūta šņukstot atklāja, ka Niks Kārters, pirms Rūtu izvaroja, piespiedis viņu veikt orālo seksu. Viņa norādīja uz "sāpēm, apjukumu, vilšanos, kaunu un paškaitējumu", ko esot izraisījis Kārtera pār darījums. "Lai gan sirgstu ar autismu, un dzīvoju ar cerebrālo trieku, uzskatu, ka nekas nav atstājis dziļākas sekas uz manu dzīvi kā tas, ko Niks Kārters man izdarīja," ar asarām acīs sacīja Šenona Rūta, "pēc tam, kad viņš mani izvaroja, atceros, ka viņš mani nosauca par " kuci"”.

Preses konferencei pievienojās arī Rūtas advokāts Marks J. Boskovičs. Viņš atklāja, ka vēl trīs citas sievietes, no kurām viena ir kāda Džeina Do, ir gatavas apsūdzēt Karteru par līdzīgiem pāridarījumiem.

Nikam Kārteram tuvs avots, reaģējot uz apsūdzībām, norādījis: "Šī apsūdzība ir kategoriski nepatiesa, Niks koncentrējas uz savu ģimeni un sēro par brāļa nāvi." Ārons Kārters, Nika Kartera brālis, šī gada novembrī tika atrasts miris vannā, savās mājās. Tika secināts, ka nāvi izraisīja noslīkšana.

foto: REUTERS/SCANPIX
Niks Kārters (pa kreisi) ar mirušo brāli Āronu Kārteru.

Savukārt Nika Kārtera advokāts Maikls Holcs norāda, ka “incidentu, kas, it kā  pirms vairāk nekā 20 gadiem, ir ne tikai juridiski nepamatots, bet arī pilnīgi nepatiess.

"Backstreet Boys" smukulis Niks Kārters ar skaistuli Parisu Hiltioni

"Backstreet Boys" dalībnieks Niks Kārters savas slavas zenītā tikās ar skaistuli, slavenību un Hilton impērijas mantinieci Parisu Hiltioni.

gallery icon

“Diemžēl jau vairākus gadus Rūtas kundze, izsakot nepatiesus apgalvojumus par Niku, cenšas manipulēt ar sabiedrību. Šie apgalvojumi laika gaitā ir atkārtoti un mainījušies pēc būtības. Šis ir oportūnistiska jurista organizēts preses triks — šai prasībai nav nekāda pamata, ko, bez šaubām, tiesas ātri sapratīs," pavēstīja Holcs.