FOTO: Ances Krauzes meitai deviņu gadu vecumā pirmā lielā kino loma!
Bille Siliņa Martas lomā filmā Circenīša Ziemassvētki.
Kino
2022. gada 3. decembris, 07:50

FOTO: Ances Krauzes meitai deviņu gadu vecumā pirmā lielā kino loma!

Jauns.lv

Pirmo kino lomu, turklāt vienu no galvenajām lomām – žiperīgo meitenīti Martu – ģimenes filmā Circenīša Ziemassvētki atveido pazīstamās dziedātājas Ances Krauzes jaunākā no trejmeitiņām – Bille Siliņa.

Ģimenes filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde

Ceturtdien, 17. novembrī, piedzīvota Aigara Graubas komēdijas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrāde.

gallery icon
36

Bille, kurai nu jau ir deviņi gadi, ir tā pati mazulīte, kuras sakarā Ancei gaidību laikā joku noplēsa Maestro Raimonds Pauls, publiskā pasākumā smiedams, ka ik reizi, kad viņam ir plānots lielkoncerts, tā Ance Krauze ir stāvoklī! Atgādinām, ka, tieši kļūstot par mammu, skanīgās balss īpašniece bērnus izvirzīja priekšā pašas daudzsološajai dziedātājas karjerai.

Ance Krauze.

Meitas Elzas, Kates un Billes māmiņa primāri nodevās rūpēm un ieguldījumam bērnos, bet pati koncertus vai atsevišķus priekšnesumus sniedza tikai īpašos gadījumos. Savas meitas, kuru tētis ir dziedātājas vīrs uzņēmējs Valdis Siliņš, Ance kopš mazotnes virzījusi talantu izkopšanā un attīstīšanā. Vecākā meita Elza Siliņa ir kļuvusi par pasaulē pamanītu vijolnieci, gūstot uzvaru neskaitāmos konkursos. Vidējā meita Kate aizrautīgi nododas peldēšanai un keramikai. Savukārt jaunākā meita Bille mācās mūzikas skolā, kur apgūst čella spēli.

Kadrs no filmas.

Pirms pāris gadiem, uzzinot par iespēju kandidēt lomai Aigara Graubas kinofilmā, Ance Billi, kas nupat bija uzsākusi pirmklasnieces gaitas skolā, aizveda uz kastingu, lai raudzītu – varbūt atvasei itin labi sokas arī aktierspēle. Un, jā, aktieru atlasē Bille ieguva Martas lomu, ar kuru savos nu jau deviņos gados sāk iekarot slavas virsotnes! Circenīša Ziemassvētkos Billei saspēlēties sanācis ar neskaitāmiem populāriem aktieriem, tostarp Martas vecākus spēlē aktieris un Latvijas Nacionālā teātra direktors Jānis Vimba, savukārt mammu – spožā aktrise un režisore Inga Tropa.

Šovasar apritēja desmit gadi, kopš kāzas ar savu meitu tēti Valdi Siliņu nosvinēja dziedātāja Ance Krauze. Abi lepojas ar foršām un ļoti talantīgām trim meitām.