foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - šausmene rokenrola faniem, trilleris ar Hariju Stailsu un neparasts vesterns
Kadrs no filmas "Neraizējies, dārgā".
TV
2022. gada 27. novembris, 17:45

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - šausmene rokenrola faniem, trilleris ar Hariju Stailsu un neparasts vesterns

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties šausmu komēdiju "Studija 666", trilleri "Neraizējies, dārgā" un seriālu "Angļi".

Nolādētā māja

Lai ierakstītu savu ilgi gaidīto desmito albumu, rokgrupa "Foo Fighters" ierodas kādā Losandželosas savrupmājā.

Biedējošā stāstā ievītā ēka ir saistīta ar rokenrola vēsturi. Nokļūstot šajā mājā, Deivs Grols sastopas ar pārdabiskiem spēkiem, kas apdraud gan albuma ieraksta pabeigšanu, gan grupas biedru dzīvību.

Iespaidīgais “Foo Fighters”, “Biffy Clyro” un “The Kills” koncerts Lucavsalā

“Foo Fighters”, “Biffy Clyro” un “The Kills” koncerts Lucavsalā 2017. gada 21. jūnijā.

gallery icon

Šausmu komēdiju "Studija 666" ("Studio 666"), kas balstīta grupas "Foo Fighters" līdera Deiva Grola publicētā stāstā, skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Dārgā tomēr raizējas

Elisa un Džeks dzīvo idealizētā eksperimentālā korporatīvajā pilsētiņā, kurā mitinās īpaši slepenā projektā "Uzvara" strādājoši vīrieši un viņu ģimenes.

Kamēr vīri ik dienu pavada uzņēmuma galvenajā mītnē, strādājot pie “progresīvu materiālu izstrādes”, viņu sievas bauda glamūru, luksusu un uzdzīvi. Bet, kad viņu ideālajās dzīvēs parādās plaisas, Elisa nespēj nedomāt par to, kas īsti notiek projektā "Uzvara"…

Pirms trim gadiem aktrise Olīvija Vailda debitēja režijā ar komēdiju "Booksmart", kas saņēma jūsmīgas kritiķu atsauksmes, netrūka dažādu nomināciju un apbalvojumu, tāpēc ar nepacietību tika gaidīts viņas jaunākais veikums – par to kļuvusi filma "Neraizējies, dārgā" ("Don’t Worry Darling"). Publicitātes netrūka – vispirms Vailda izšķīrās ar savu dzīvesbiedru, slaveno aktieri un komiķi Džeisonu Sūdeikisu, lai saietu kopā ar mūsdienu popmūzikas princi Hariju Stailsu. Tieši Harijam, kas jau epizodiskās lomiņās kino bija atrādījies, tika galvenā loma savas jaunās mīļotās jaunajā filmā – viņš stājās visvairāk pieredzējušā Šaijas Labafa vietā. Par to, kāpēc aizgāja Labafs, runas ir pretrunīgas. Vailda lika noprast, ka talantīgo, bet ekscentrisko Labafu atlaidusi, taču aktieris publiski paziņoja – esot aizgājis pats. Tad Vailda atkal metās klāstīt, ka esot aizstāvējusi aktrisi Florenci Pjū, kurai bijis neomulīgi atrasties “intensīvā” Labafa tuvumā: “Es esmu kā vilku māte, kas aizstāv savu mazuli!” Beigās gan filmēšanas laukumā tā lielākā intensitāte esot bijusi starp Pjū un Vaildu, kuras pēc uzņemšanas beigām pat nav vairs sarunājušās un pirmizrādē viena otru klaji ignorēja.

Trilleri "Neraizējies, dārgā" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Viņa vēlas atriebties

Britu un amerikāņu kopražojuma seriāls "Angļi" ("The English") ir vesterns ar angļu kinozvaigzni Emīliju Blantu vienā no galvenajām lomām.

Īlajs Vips, pensionēts skauts, kas pieprasa savas tiesības, sastopas ar Kornēliju Loku, angļu sievieti, kas vēlas atriebties vīrietim, kurš ir atbildīgs par viņas bērna nāvi. Lielisks aktieru tēlojums un vizuāls baudījums – kritiķi par "Angļiem" ir sajūsmā! Seriālu skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.